Hogy tanuljak meg (magamtól) festeni? Milyen lett ez a festmény?
Most keztem el festeni (tegnap). De nem tudom, hogy hogy álljak neki. Ezért gondoltam először egyszerű dolgokat csinálok. Pl. mesefigurákat. Így született Spongya Bob.
Temperával készült A/5-ös lapra. Szerintem jó lett, de túl egyszerű. Mit csináljak ez után?
Nem akarok komoly festő lenni. És tanárhoz se akarok járni. Általánosba a tanárok azt mondták van hozzá érzékem. Igaz ott szinte mindenkinek azt monják.
Én csak magamnak akarok festeni, mert szeretek. Nem baj ha az nem túl jó, de szeretném, hogy magamhoz képest jó legyen.
És Sponge Bobról, amit festettem mi a véleményed?
itt egy másik link róla, mert az 1. kicsit nagy maradt.
Az az év, hónapot jelöli. Napra pontosan nem írom rá.
Ma reggel még pár dolgot csináltam rajt, de tegnap úgy 4 órába telt. Ami egy ilyen pici és egyszerű képhez elég sok idő. Leginkább a körvonalak tartottak sokáig.
A válaszokat köszönöm. Ezek szerint mégsem vagyok olyan reménytelenül tehetségtelen. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!