Milyen lett ez a festmény?
GYÖNYÖRŰ!!!!szerintem.
Ha én ilyet tudnák festeni....:)
Nagyon szép, így tovább!
nekem az nem tetszik benne, hogy a szenk csúnyák néhol, és nem mennek egymáshoz, pedig az lenne a cél itt szerintem..
például azöld meg az a túl barna... rohadt a levele? meg csúnyán van felkenve. sose félfamentesre.
és túl körvonalas. látszik, hogy utólag is javítgattál a körvonalakon, vagy először nem a hátteret festetted meg.
látod? átmenetsre kevertem afestéket. igaz én nem vízfestékkel csináltam, at sose szerettem..:/ eláztatja alapot, vakarni kell, és csúnya színek jönnek ki belőle, ha nem vigyázol :/
na, nem tudok írni. nézd el nekem. :)
amúgy tetszik.
aaaaaaaazzztaaaaaaaaaa utolsó!!!!
GYÖNYÖRŰ!!!!!
Nagyon tetszik:))))))
Köszönöm a válaszokat. Én azért a szobámba ezt még nem raknám ki. :-)
A színek tényleg elég rondák. De miért nem tesznek a vízfestékbe fehéret? Rózsaszínt nem is tudtam keverni. Az oké, hogy több vízzel világosabb, de így is elég hullámos a papír. Ezt sima iskolás festékkel csináltam.
A következőt majd temperával fogom vagy valami olyasmivel.
Az akrilt is szeretem, de ott nem lehet átmenetesen festeni.
Olajfestéket meg majd nemsokára veszek.
A Te képed nagyon-nagyon jó. Embert nem könnyű festeni. Te tanultad valahol, vagy ilyen tehetséges vagy.
Te milyen festéket használsz, és mir festesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!