Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért jobb kézzel lőnek az...

Miért jobb kézzel lőnek az emberek?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom, hogy jobb kézzel huzzák a ravaszt. Van aki balkézzel lő? Vagy miért jobb kézzel lőnek? Miért így találták ki? És vannak akik balkézzel lőnek? Van valami különbség? Vagy hátránya?
2009. dec. 8. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
én balkézzel lövök, tárazásnál kicsit problémás egy jobbkezes fegyverrel de nincs különbség
2009. dec. 8. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Jobb kezes vagyok, így jobb kézzel lőttem, mikor fordított lövés volt, akkor a gyengébbik kézzel lőttem, így a bal ujjammal húztam az elsütőt, szerintem ennyi a magyarázata. A bal kezesek a bal ujjukkal, a jobb kezesek a jobbal. Hogy miért? Szerintem így logikus meg kényelmes és praktikus, próbáld meg nem így csinálni. Nem fogsz pontosan lőni az tuti. Hátránya nincs. Bal kézzel is ugyan úgy lőttem mint jobbal, kicsit fura, de semmi extra.

(A maroklőfegyverekről beszélek)

2009. dec. 8. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát..Szerintem azért lőnek jobbkézzel,mert azok jobbkezesek xD

meg több jobbkezes van a világon mint bal..:D

2009. dec. 8. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A világon több a jobbkezes, mint a balkezes, a balkezesek (mint én) bal kézzel lőnek. Egyébként augusztus 13. a balkezesek világnapja, ilyen a jobbkezeseknek nincs :-P
2009. dec. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!