Miért van az, hogy az emberek nagy része csak fikázni tud dolgokat, de az eszükbe se jut, hogy talán lehetne rajtuk változtatni, hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 20:49
1/7 A kérdező kommentje:
Főleg olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik tudják is a választ, vagy legalábbis vannak elképzeléseik, nem olyanokra, akik csak annyit tudnak írni, hogy "hú de utálom ezt én is", meg ilyesmi :)
2009. okt. 20. 20:54
2/7 anonim válasza:
Lusták buták és nagy részük primitiv és ezzel szeretnék kifejezni felsőbrendűségüket a többiekkel szemben mivel ők jobbak vagy jobban tudják azt a bizonyos dolgot mint a másik és ezt mindenki tudtára szeretnék hozni.Mert fontos nekik az érzés ami azt sugalja ,hogy ők jobbak.Én magamból indultam ki mind ahogy a mondás is tartja de nagyon hasonlóak vagyunk szerintem.Én csak abban tartom magam másnak,hogy utálom a szűklátókörűséget és törekszem a nyitotságra amióta igy szemlélem a világot sok dolog világosabb előttem és bőven akad felfedezni való.
3/7 anonim válasza:
A változtatáshoz pedig képzelő érő kell de a szűklátókörűség ezt megakadájozza.És hiába javitana az ember rajta talákszik egy olyannal aki hátráltatja mert nem lát túl az orra hegyén.Ezért inkább nem erőlködnek az emberek mert ugye hiába teljesit valaki jól egy IQ teszten attól lehet hogy okos de bölcs nem lesz.Az előző voltam.
4/7 anonim válasza:
Egyszerű, a tökéletlen dolgok nem véletlenül tökéletlenek.
Ha elkezded a nagy változtatásokat szólj, bár nem hiszem, hogy erre valaha is sor kerülne.
üdv: Dr. House
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsnak üzenem, hogy úgy szereztem az állásomat, hogy anno amikor nem tetszett, hogy egy könyvet igénytelenül, pocsékul fordítottak és tele volt nyomva helyesírási hibával, írtam a szerkesztőnek, aki visszaírt, hogy jó, akkor kipróbálna engem mint fordítót. Ennyit erről :)
2009. okt. 20. 22:18
6/7 anonim válasza:
Mit vártok mikor a kérdés kiírása után félpercel már megjelenik egy válasz. ki olvassa el azok közül akik fél percre rá már rávágnak valamit. Senki. nemhogy átgondolni a dolgot vagy valami. Elolvasni se lehet annyi idő alatt .
7/7 anonim válasza:
Nem olvasták ezt (se): *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!