Mi a véleményetek a blogomról, mit csináljak másként, és mit tegyek, hogy több megtekintésem legyen?
kinézet: nincs fejléc, hiányos a jobb oldali rész, feldobhatnád képekkel egy kicsit a blogot, ha annyira szeretsz fényképezni.
tanács: tehetnél be Rendszeres olvasók modult és kitehetnéd az Oldalmegjelenítések számát is, ezek mellett, egy két érdekességet, mert így nagyon egyszerű.
a blog neve/címe is eléggé... nos fantázia hiányos. nem sugallja, hogy miről szól a blog, legalábbis én nem vettem le. szóval, egy ütős név is hiányzik
tartalom: engem teljesen hidegen hagy az, amiről írsz, számomra unalmas és érdektelen, és szerintem sokan vannak még így vele.
a fogalmazásod gyerekes, néha már túl iskolás szintű, ráadásul nagyon zavaró, hogy váltogatod az írás típusokat. ráadásul nagyon rövid volt ez a bejegyzés és annyira érdektelen dolgokról írtál, hogy amint elolvastam, ki is léptem... ezek után én biztosan nem térnék vissza, nem fogott meg semmi.
kinézet: 5/2
tartalom: 5/1
+ ha már írsz figyelj oda a nyelv helyes használatára, mert néhol teljesen fura dolgokat írsz, és a helyesírásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!