Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mielőtt lejár a személyim már...

Mielőtt lejár a személyim már meg kell csináltatni az újat vagy csak utána lehet?

Figyelt kérdés
szóval februárban jár majd le a személyim. nem tudom hogy előtte kell mennem míg le nem jár a másik vagy addig míg az jó nem is lehet? mert ugye belegondoltam ha utána megyek akkor nincs érvényes személyim sem míg a másikat ki nem küldik az meg ki tudja mennyi idő addig nem lehetek személyi nélkül lejárttal. de ha előtte megyek meg lehet arra hivatkoznak hogy még jó a másik és nem akarom feleslegesen járni az okmányirodát. így sem tudom hogy lesz hogy bemegyek a tanácsházára aztán....(?)
2009. dec. 5. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Kapsz ideigleneset, amíg elkészül az új! Az utolsó pillanat is jó.
2009. dec. 5. 09:50
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi. de mikor ideális?
2009. dec. 5. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy lehetőleg a lejárta előtt kapj időpontot az okmányirodába! Tök mindegy!
2009. dec. 5. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Jövőre menj, idén már nem érdemes.
2009. dec. 5. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Én utólag csináltam xD Észre se vettem h lejárt csak pont Kresz vizsgára mentem és ott mondták h hm ez nem jó xD Szerencsére volt nálam más irat. :D Utána nemsokkal elmentem az okmányirodában és rögtön megcsinálták úgy emlékszem, csak többet kellett fizetni érte vagy vmi ilyesmi :D
2009. dec. 5. 10:00
 6/9 A kérdező kommentje:
ez komoly :D
2009. dec. 5. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Azután csináltasd, hogy már lejárt, mert fizetni kell érte, ha még jó.

Nekem is pénzbe került, mert névváltozásom volt és mivel nem járt le (nem úgy, mint a lakcím igazolóm), ezért pénzbe került.

(megjegyzésnek, a lakcímigazolóm azért járt le, mert ideiglenes címem is van és így van lejárati idejük)

2009. dec. 5. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindig minden pénzbe kerül! Okmánybélyegbe, h ne legyen egyszerű!:)
2009. dec. 5. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha kevesebbet szeretnél fizetni, akkor még az előtt csináltasd meg,hogy lejárna. Akkor a fele összeget kell fizetni,mint mikor már lejárt... Tehát ebből már ki is derült,hogy előtte is meg lehet csinálni.:)
2009. dec. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!