Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha ezt elolvasod, és van...

Ha ezt elolvasod, és van szíved, akkor a tesco-ban többet nem vásárolsz. Nem csak a legalaja minőségü ételek miatt. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Tavaly vásároltunk kislányommal a tesco-ban.Természetesen nagyon sok mindent ,mert ha ritkán is,de eddig ezért jártunk oda,még ha sokszor ki is jött belőlünk!Történetem arról szól,hogy vásárlás közben és ruhapróbálgatás alatt ,kislányom nagyon megéhezett és megszomjazott,nagyon sírt,már vagy 2 órája vásároltunk.Mondtam neki míg próbáltam az egyik kabátot,hogy egyen valamit a kocsiból ,majd kifizessük.3 éves.Beleevett egy csokiba ,majd valahogy otthagyta ,utólag kiderült vagy csak ledobta.A 2 decis répalébe csak beleszagolt úgy láttam és hányingere lett,de lehet ,hogy három cseppett ivott belőle ,de biztos nem a felét.(erre később visszatérek)...majd visszatettük a polcra és vettünk helyette banánosat.Miután vettem sok édességet,eszembe sem volt,hogy a kibontott hol van.36800 ft. otthagyása után megkértek hogy menjünk be azonnal egy egy egy négyzetméteres motozóhelysége és közölték ,hogy kamerafelvétel alapján (ezek szerint öltözöbe is van rejtett kamera)lopás történt részemröl és így súlyosabb ,hogy kiskorúval tettem (3 éves) két és fél óráig vallattak levetkőztettek ,majd közölték,hogy ha nem ismerem be a lopásokat visznek a rendörségre 72 órára a gyereket meg elteszik valahova.Innentöl kezdve az egész jobb oldalt megutáltam.Ráadásul a zsebembe volt egy rágó ez mindig van nálam ,ezt is beirták a jegyzökönybe ,mert le kell ragasztatni bármit amit beviszek,lehet az rágó vagy akár 1 db tic tac is!!!Mivel aláirtam mert a kislány nagyon sírt,és már szabadulni akartam a levegötlen kis helységböl így nem kell bizonyitaniuk semmit ,mert beismertem.Jövöhónapra idéztek be egyböl bíróságra és mivel most már egy kifliért is kilehet szabni elzárást,a fidesznek köszönhetöen,ezért elég rosszul érzem magam.Ha a biró is ilyen embertelen,akkor átminösittetheti büncselekménnyé kiskoru veszélyeztetésére ,ami 5 évig terjed.Idejutottunk kérem.Csokiharapásért,és saját rágó dézsmálásáért valamint egy kicserélt üditöért ez vár ránk.Inkább mondja azt az elnökünk,hogy hazudtunk ,meg elkurtuk.Eddig véletlen sem voltam sem liberális sem baloldali,de ez vérlázító és merem remélni ,hogy nem csak számomra.Hajrá Magyarország!

2014. jan. 15. 14:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

Ja, és nagyon szeretek a Tescóban vásárolni.

Igaz, nem is veszek szemetet, amitől felfordula a gyerekem gyomra.

Bizony-bizony, én is jártam úgy, hogy a gyerekem beleivott az üdítőbe, aztán beközölte, hogy nem kell. ÉS KIFIZETTEM! Nem raktam vissza!!!

2014. jan. 15. 15:51
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

Az áruházi termékkínálóktól kapott ételt italt nem kell kifizetni. Ne nézzél már hülyének mindenkit.

Én 57. évemben vagyok, de nem hivatkozom arra, mi volt harminc éve.

2014. jan. 15. 15:58
 13/28 A kérdező kommentje:

Akkor halaszd éhen végszükség esetén is.

Sziasztok magyarok.

A külföldiek megvannak döbbenve.

Nem értelek titeket magyarok...ha cigány lennék,akkor már megszoktuk ,hogy mondhat bármit ,akkor is akasztófára küldenétek ,ha zsidó akkor az 50% ukat ,ha gyerek ha nem.....de ,hogy a fajtársaim is ilyenek és inkább a tesco mellé állnak ...hányingerkeltö

2014. jan. 15. 16:01
 14/28 anonim ***** válasza:
68%
Megdöbben mi is meg vagyunk, de rajtad.
2014. jan. 15. 16:05
 15/28 anonim ***** válasza:
71%

Mindenki azonos mértékben lett lepontozva. Alighanem ugyanattól.

Akárhogyis nézem, az áruháznak adok igazat. Sok indulat van benned, az átvizsgálás módja nem biztos, hogy hiteles. Azt megtehetted volna, hogy ragaszkodsz ahhoz, várják meg a rendőröket, s ők vizsgáljanak át. Ők arról is tudnak intézkedni, hogy a felvétel megőrzésre kerüljön.

A polcra visszatett bontott terméket nem lehet eladni, azzal egyértelműen kárt okoztál. Menet közben egy csoki is előkerült. Érdekes.

Kíváncsi lennék arra, hol adtak neked igazat.

Belinkelnéd?

2014. jan. 15. 16:34
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

Többször figyelmesen elolvastam az írásodat.

Egy pont kifogásolható, ha igaz. Csak csomagátvizsgálásra jogosult az áruházi vagyonőr, személyi motozásra nem.

2014. jan. 15. 16:51
 17/28 anonim ***** válasza:
65%

Minden olyan hozzászolás le lett pontozva,ami arra világit rá,hogy a lopás bűn.

A kérdezo nem cigany,nem zsido...csak liberális. Nem tudom melyik a rosszabb?! Hol adtak igazat? LMP-s forumon vagy az MSzP-nel,ha már érthetetlen modon a Fideszt is belekeverjuk a kálváriába.

Pont hogy a baloldal a multibarát kedves...az,hogy a Fidesz hozta ezt a dontést,jol tette. A fuxos kan cigany es becses családja félék felzabálták a fél uzletet mire a kasszáig értek (magam is láttam ilyet,csodas volt). Mellesleg tök mindegy hol lopod el.a csokit,hol rakod vissza a polcra az uditot amibe mar beleittal,ha eszreveszik igy is ugy is megfingatnak (jogosan,torvenyesen),legyen akar az a Tesco,Auchan vagy a kis kozértes Marika néni. Marcsika max nem motoz meg,de rendort hivni fog.

2014. jan. 15. 17:36
 18/28 anonim ***** válasza:
Ne sírjál, hanem neveld meg azt a gyereket! Nehogymár ne lehessen kibírni azt a pár percet a boltban. Az meg, hogy visszateszed az üveget, amibe bele ivott a gyerek, az felháborító! Elhánynám magam, ha kiderülne, hogy valaki előttem ivott egy üvegből, amit én vettem. Meg mi az, hogy másnak a tulajdonából eszik? Amég nem fizetted ki a termékat, addig NEM a tied. Remélem megjön az eszed, a gyerek érdekében...
2014. jan. 15. 19:59
 19/28 anonim válasza:
23%

Mi is szoktunk enni a pogácsából és mindig bemondom,hogy mennyit vettem ki a tartóból és felőlem akár végignézhetjük a kamerafelvételeket. Az üdítő,amit szoktam a gyerekeknek is venni,szintén üresen kerül a pénztárhoz,mert addigra megisszák.

Viszont sose teszek vissza semmit,amibe beleharaptam vagy bele ittam.

És jó ha tudja mindenki,hogy nem motozhat meg a biztonsági őr és ha mégis hajthatatlan,akkor rendőrt kell hívni valamint a felvétel bemutatását is kérni kell,hogy valós-e az állításuk. Enélkül semmit!

2014. jan. 22. 23:34
 20/28 anonim ***** válasza:
23%
Én soha nem engedtem meg a gyerekeimnek hogy egyenek az üzletben - megbeszéltük hogy ha kifizettük már ehetik is. Ha sírtak siettem és a kasszánál az övéket tettem legerőre hogy hamarabb megkapják. Ettöl függetlenül túlzásnak tartom a dolgot. Sajnos van hasonló tapasztalatom. Párszót engedjetek meg: a férjem és én siettünk mert még sokdolgunk volt aznap, ha sokáig nem eszem leesik a vércukrom és egy boltban vettem egy csokit gyorssegélyként, de a fente említett üzlet közelsége miatt az utolsó két falatot ott ettem meg... 3 biztonsági került elő hirtelen. Persze ha a polt előtt várom az eladót sehol senki... kisváros, nap mint nap jártam oda. soha egy szem rágót nem tettem el. végül nem lett belőle semmi, az ajtóban levő őr megerősíttette hogy kintről vittem be, de mérgemben bevittem a blokkot megmutatni. Lehet küldeni a kritikát, de szerintem amíg autókat törnek fel meg trafikokat rabolnak ki nem egy kiflin kellene problémázni. az üzlet sem fog tönkremenni bele, föleg ha kifizeti anyuka - bár az üdítőt én sem tettem volna vissza...
2014. jan. 25. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!