Ha ezt elolvasod, és van szíved, akkor a tesco-ban többet nem vásárolsz. Nem csak a legalaja minőségü ételek miatt. Mit szóltok ehhez?
Ja, és nagyon szeretek a Tescóban vásárolni.
Igaz, nem is veszek szemetet, amitől felfordula a gyerekem gyomra.
Bizony-bizony, én is jártam úgy, hogy a gyerekem beleivott az üdítőbe, aztán beközölte, hogy nem kell. ÉS KIFIZETTEM! Nem raktam vissza!!!
Az áruházi termékkínálóktól kapott ételt italt nem kell kifizetni. Ne nézzél már hülyének mindenkit.
Én 57. évemben vagyok, de nem hivatkozom arra, mi volt harminc éve.
Akkor halaszd éhen végszükség esetén is.
Sziasztok magyarok.
A külföldiek megvannak döbbenve.
Nem értelek titeket magyarok...ha cigány lennék,akkor már megszoktuk ,hogy mondhat bármit ,akkor is akasztófára küldenétek ,ha zsidó akkor az 50% ukat ,ha gyerek ha nem.....de ,hogy a fajtársaim is ilyenek és inkább a tesco mellé állnak ...hányingerkeltö
Mindenki azonos mértékben lett lepontozva. Alighanem ugyanattól.
Akárhogyis nézem, az áruháznak adok igazat. Sok indulat van benned, az átvizsgálás módja nem biztos, hogy hiteles. Azt megtehetted volna, hogy ragaszkodsz ahhoz, várják meg a rendőröket, s ők vizsgáljanak át. Ők arról is tudnak intézkedni, hogy a felvétel megőrzésre kerüljön.
A polcra visszatett bontott terméket nem lehet eladni, azzal egyértelműen kárt okoztál. Menet közben egy csoki is előkerült. Érdekes.
Kíváncsi lennék arra, hol adtak neked igazat.
Belinkelnéd?
Többször figyelmesen elolvastam az írásodat.
Egy pont kifogásolható, ha igaz. Csak csomagátvizsgálásra jogosult az áruházi vagyonőr, személyi motozásra nem.
Minden olyan hozzászolás le lett pontozva,ami arra világit rá,hogy a lopás bűn.
A kérdezo nem cigany,nem zsido...csak liberális. Nem tudom melyik a rosszabb?! Hol adtak igazat? LMP-s forumon vagy az MSzP-nel,ha már érthetetlen modon a Fideszt is belekeverjuk a kálváriába.
Pont hogy a baloldal a multibarát kedves...az,hogy a Fidesz hozta ezt a dontést,jol tette. A fuxos kan cigany es becses családja félék felzabálták a fél uzletet mire a kasszáig értek (magam is láttam ilyet,csodas volt). Mellesleg tök mindegy hol lopod el.a csokit,hol rakod vissza a polcra az uditot amibe mar beleittal,ha eszreveszik igy is ugy is megfingatnak (jogosan,torvenyesen),legyen akar az a Tesco,Auchan vagy a kis kozértes Marika néni. Marcsika max nem motoz meg,de rendort hivni fog.
Mi is szoktunk enni a pogácsából és mindig bemondom,hogy mennyit vettem ki a tartóból és felőlem akár végignézhetjük a kamerafelvételeket. Az üdítő,amit szoktam a gyerekeknek is venni,szintén üresen kerül a pénztárhoz,mert addigra megisszák.
Viszont sose teszek vissza semmit,amibe beleharaptam vagy bele ittam.
És jó ha tudja mindenki,hogy nem motozhat meg a biztonsági őr és ha mégis hajthatatlan,akkor rendőrt kell hívni valamint a felvétel bemutatását is kérni kell,hogy valós-e az állításuk. Enélkül semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!