Ha ezt elolvasod, és van szíved, akkor a tesco-ban többet nem vásárolsz. Nem csak a legalaja minőségü ételek miatt. Mit szóltok ehhez?
'már vagy 2 órája vásároltunk.'
elmesz egy haromevessel vasarolni ugy, hogy nem viszel neki semmit, sot, mivel a tescoban szokott lenni grillpult, ott sem veszel neki semmit, inkabb leemelsz a polcrol valamit es megeteted/megitatod a gyerekkel.
gratulalok.
Nem sok kedvem volt a regényt elolvasni, de végül megtettem.
Mit szeretnél megtudni, azon kívül, hogy rágalmazod az áruházat és a kormányt?
Egyértelmű, hogy lopás történt, a kiskorú veszélyeztetése is megáll.
Másik nagyáruházban is hallottam már hasonló megaláztatásról, szóval legjobb lenne, ha az ember egyikbe se menne. Szépen lassan bezárnának, mert nem volna rá érdeklődés, és újra virágozhatna a hazai piac. Mondjuk én nem tettem volna vissza a már felbontott üdítőt, főleg, ha már a kisgyerek a szájára emelte, na de mindegy. Az eljárás ettől függetlenül mindig hasonló, ami nagyon aránytalan az elkövetett "bűnhöz" képest.
Persze az, hogy újracímkézett húsokkal és lemosott felvágottal etetnek minket az tök legális ugye?
Minden üzletben, ahol élelmiszert is árusítanak alapszabály, hogy ott bent semmit nem szabad enni vagy inni. Az nem járható, hogy majd bemutatom a csomagolást, s kifizetem. Az is alapszabály, hogy nem viszek be újszerűnek látszó terméket oda, ahol olyant árusítanak olyant. Lehet ezt nem tudtad, de a törvény nem ismerete nem mentesít.
A világon mindenhol így van ez. Ámerikában is. Ott talán nem a Fidesz van hatalmon.
Egy darab kiflinek is van eloallitasi koltsege. Amiatt valaki amiatt hajnal egykor kelt es megsutotte,leadozott utana,jo hogy nem.ingyen van.
Ki azz idiota aki sargarepa levet vesz es csodalkozik ha rosszul van tole a gyerek? En az oledbe hánytam volna az tuti!
Es mi az hogy beleivott majd kitetted a polcra,elhuztatok csokit venni aztan mar nem tudtad h hova tetted ki a dobozt? Egyaltalan minek raktad ki a polcra ha mar felbontottatok? Tudod ez nem igy mukodik hogy bemesz,bele eszel/iszol nem izlik,ott hagyod. Hanem bemesz,megveszed,otthon megeszed megiszod, rajossz h nm.koser mert mondjuk romlott,es a blokkal egyutt visszavágtatc az uzletbe.
Ilyen egyszeru dolog utan el is hiszem ha a ragot is a nyakadba varják. Szerintem annyira nem kellene felhaborodva lenned. Az is erdekes hogy anyakent egy ilyen.pici gyerekkel mikor mar tutodra adja h tele a töke az egésszel- te még probalgatod a kabátokat. Jo anya agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!