Mit gondoltok Dósa Fannyról?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 15:54
2/12 anonim válasza:
Hát... nehéz összeszedni a gondolatokat róla. Nagyon beképzeltnek tűnik és tudatlannak. Neveletlennek meg intelligenciahiányosnak. De hát nem tudom milyen lehet valójában, mert nem ismerem, nem beszéltem még vele soha, csak az ask.fm válaszaiból ítélkezem.
3/12 anonim válasza:
Beképzelt, hiú, dicsekvő.........
4/12 anonim válasza:
Szegény lány(mm anyagilag),de mindenkinek azt mondja,hogy ő gazdag.Szerintem neki ez csak egy álom.Szánalomra méltó.
5/12 r-chee96 válasza:
Egy kedves lány. Nem kell őt elítélni, ha nem ismeritek...
7/12 anonim válasza:
Szerintem hatalmas gondok vannak vele. Konkrétan ő ordibál bent, hogy valaki segítsen rajta. Ez csak figyelemfelkeltés, amit senki sem hall. Szerintem halvány lila fingja sincs a szüleinek, hogy ilyeneket csinál. Rohadtul elhanyagolt, nem is gazdag lány. Félreértés ne essék, egyáltalán nem a pártján állok, inkább ellene. De szerintem ha elmenne egy pszichológushoz elmesélné az egészet.
8/12 anonim válasza:
Elöször ismerjétek meg ;) nem is ismeritek...jófej és külsöleg ne itéljünk létszives!
9/12 anonim válasza:
Itt mindenki az alapján ítél, ahogy a videóiban viselkedett, az a szint amit ő megérintett a hihetetlen beszédkészségeivel és intelligencia szintjével... nos.. hidd el kedves, nem a külső alapján ítéltünk :D Akkor csúnyábbak is jöttek volna a válaszadóktól
10/12 anonim válasza:
Igen nagyon sok ember van aki foglalkozik olyanokkal mint ö,és ez a célja hogy mindenki rólla beszéljen. nem kell rá figyelni és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!