Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért lehet ez? Nem az lenne...

Miért lehet ez? Nem az lenne az oldal célja, hogy válaszoljunk mások kérdéseire?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy kiírok ide egy egyszerű valós kérdést.

pl: A csajok szeretik ha a fiú szégyenlős ?

2 válasz

Kiírok egy kamu kérdést, amire a legsötétebb ember is gyanakodna. pl:

Meg dugtam az anyósom, mit tegyek ?

32 válasz...

Nem az lenne az oldal lényege, hogy a mindennapi kérdésekre kapj választ ? E helyett, nagy részt csak a provokatív, cinikus, vagy vicces kérdésekre válaszolnak...

2014. jan. 10. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom,én sosem trollkodtam még,mindig normálisan válaszolok,és a normális kérdésekre.
2014. jan. 10. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Nem erről beszéltem!!!

Hanem arról, hogy a szavaidból azt lehetett érteni, hogy akik ide regisztrálva vannak azok márpedig válaszoljanak a kérdésre.

Nem trollkodásról van szó! Hanem h abszolúte semmit sem válaszolok.

Érted most már?

2014. jan. 10. 22:12
 13/14 anonim válasza:
en meg azert vagyok itt mert bepisilek a nevetesbe most lattam egy trollt a hegyaljaba k@kilni!
2014. jan. 10. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, mi is a gondod? A mennyiség, vagy a minőség?

Ha az utóbbi, akkor szerintem egy jó kérdésre elegendő egyetlen releváns válasz. Nem?

A provokatív, vicces, cinikus stb. válaszok zöme a kritikán aluli kérdéseknél gyűlik össze.

2014. jan. 10. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!