Miért lehet ez? Nem az lenne az oldal célja, hogy válaszoljunk mások kérdéseire?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy kiírok ide egy egyszerű valós kérdést.
pl: A csajok szeretik ha a fiú szégyenlős ?
2 válasz
Kiírok egy kamu kérdést, amire a legsötétebb ember is gyanakodna. pl:
Meg dugtam az anyósom, mit tegyek ?
32 válasz...
Nem az lenne az oldal lényege, hogy a mindennapi kérdésekre kapj választ ? E helyett, nagy részt csak a provokatív, cinikus, vagy vicces kérdésekre válaszolnak...
2014. jan. 10. 22:03
1/14 anonim válasza:
Mert ez az oldal a hegyi trollok gyüjtöhelye.
2/14 anonim válasza:
Ez nem teljesen igaz első, én már barlangi trollt is láttam itt.
4/14 anonim válasza:
És?
Kötelező lenne az embereknek válaszolni, vagy mia fene?
5/14 anonim válasza:
igazad van ezt mar en is tapasztaltam,de azt is megfigyeltem kiirtam egy kerdest az egeszsegnel senki nem valaszol sex temaba 50en valaszolnak amibol48 normalatlan itt csak sokan hulyulnek szerintem
6/14 anonim válasza:
ok en is szeretek trollkodni de azert kell es szepen valaszolgatni is nem?
7/14 anonim válasza:
Normális kérdésre, ami érdekel is arra normális választ szoktam adni.
8/14 A kérdező kommentje:
#4 Ha te nem vagy hajlandó válaszolni mások kérdéseire, csak ha trollkodhatsz, akkor hogyan várod el, hogy mások értelmes válaszokat adjanak a te kérdésedre ?
2014. jan. 10. 22:09
9/14 anonim válasza:
Én meg azért járok ide hogy röhögjek a sok böszmeségen. Engem nem érdekelnek a normális válaszok :)
10/14 anonim válasza:
Én már egy ritka erdei trollt is láttam erre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!