Haggyam abba, vagy folytassam? És hátha.
Az a helyzet, hogy nagyon-nagyon, kimondhatatlanul szeretek énekelni! 16 vagyok és minden álmom, hogy énekesnő lehessek! Hogy örömet tudjak szerezni a közönségnek a "dalokkal", s amiket szeretnék énekelni.
Több mint 6 éve tudtam, hogy énekesnő szeretnék lenni!
Egyik énekórán elkellett énekelnem egy dalt, és hát mindenkinek leesett az álla, hogy milyen szép, egyedi, különleges hangom van!
Az énektanárnőm azt mondta, hogy a hangom sejtelemsen hasonlít Judy hangjához. És ezt már én is észrevettem.
Tudok ha kell, úgy kicsit megnyomni a hangom és akkor olyan rekedtes lesz, de jó.
Mint pl:a Groovehouse dalában, mikor azt énekli Judy:" Mégcsak most kezdődött el, szélviharként forgat fel, bármi volt is érzem már a múlt a semmibe száll. Mindig Ébredj mellettem..."
És akk. tök ugyanolyan a hangom
Nos hát szerintetek érdemes lenni tovább énekelnem, ha ilyen hanggal rendelkezek?
Kérek válaszokat, s ha lehet, ne 1-2 szavasat. És ne Oltogatósat!
Köszi mindenkinek.
Érdemesnek mindig érdemes. De figyelj arra, ha meghallgatásra mész, vagy bármi ilyesmi, de Groowehouse számokat énekelj és ne olyan stílusút mint Judy. ebbe a hibába nagyon bele lehet esni.. Azt jobban észre veszik az emberek, ha hallják, hogy kire hasonlít a hangod, de te nem az egyszerű a könnyű utat választottad, hogy az ő számait énekled, hanem esetleg saját vagy más feldolgozásokat csinálsz a saját hangodra építve.
Példa ként barátnőm totál úgy néz ki mint Demi Lovato és úgy ment el meghallgatásra, hogy az ő számát énekelte olyan stílusba jelent meg mint Demi.. És azt mondták neki, hogy talán pár év múlva ismét jelentkezzen, de addigra alakítson ki egy magának való stílust saját számokkal stb.. Úgy nem érhetsz el nagy sikereket ha kopy az egész..
Folytasd, de próbálj meg egyedi lenni, nehogy azért koppanj, mert valakire hasonlítasz!
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!