Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miley Cyrus miért utálja az...

Miley Cyrus miért utálja az Újholdat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 15:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
61%
Vagy csak azért, mert nem jön be neki, és azt gondolja, hogy egy szar film.
2010. jún. 21. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Igaza volt annak aki azt írta mert van ízlése,soha nem szerettem az ilyen nyálas filmeket.

Csöpögős denevére,vámpíros pff frász kapok...

De nagyon sokaknak tetszik őket pedig nem szólom le mert nem egyforma az ízlésünk

2010. szept. 13. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Fhúú... ezek nemnormális hülye pcsák akik azt írják h azért mert fél hogy sikeresebb lesz az a szr film azok qwára fel tudnak idegesíteni... Nem értem hogy egy híres embernek mindent szeretnie kell? Szerintem van itt olyan aki nem szereti a túrós palacsintát, de attól még nem féltékeny hogy többen ismerik a palacsintát mint őt. Én is utálom az újholdat mint a szrt... mert az egy fos, szerintem. Mindenkinek van véleménye ő se szerethet mindent... Ekkora fszfejűeket...
2011. jan. 22. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Utálom Mileyt, de az utolsónak van igaza.
2011. ápr. 26. 20:27
 15/15 Bende Vica válasza:
Azt mondta, a vámpírokat nem szereti!! Ja, és sztem Sel nem kötött ilyen jellegű szerződést, mert az újhold forgatása alatt Taylorral járt :D (bárcsak megint összejönnének :D)
2012. nov. 12. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!