Miley Cyrus miért utálja az Újholdat?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 15:22
1/15 anonim válasza:
mert amikor nem róla beszélnek, akkor a filmről..ez pedig zavarja...
2/15 anonim válasza:
Mert érzi a konkurenciát..és ennyi. fél h mostmár nem ő lesz a középpontban.
3/15 anonim válasza:
azt mondta : "Engem nem érdekel a new moon, egy percet sem láttam belőle de nekem nem jön be" Ó ez a kis riba*c
gondolom azér van ez mer nem csak körülötte forog a világ és ez zavarja
4/15 anonim válasza:
Feltételesen igazuk leeht előző hozzászólóknak, de az is lehet hogy miley cyrusnak vannak saját véleményei, tudjátok mint 1 embernek xD
6/15 anonim válasza:
Azért utálja, mert ő is és Selena Gomez is szerződést kötöttek a Disney-vel, hogy szidják az újholdat!
Amm én Miley-t is, Selena-t is és az Újholdat is szeretem!:)
7/15 anonim válasza:
Vagy csak épp azért gyűlöli, mert zavarja, hogy sikerfilm, és nem szerepelhet benne...
8/15 anonim válasza:
Miért... utálja? De ha igen, valószínüleg azért, mert féltékeny a sikereire, vagy mert csak nem jön be neki! :D
10/15 anonim válasza:
Nem utálja, csak azért nyilatkozik így, mert a Disneyvel szerződést kötött, és valamilyen pont (nem tom már hogy volt) kimondta, hogy neki és Selenának (mellesleg kettőjüknek ugyanaz a menedzserük, valszeg ezért is) fikázniuk kell a Twilight összes epizódját. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!