Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha Hiv fertozott lettem egy...

Ha Hiv fertozott lettem egy lanytol, es most derult ki 4 ev utan, fel tudom jelenteni, maradando egeszsegkarositas cimen? Es hogyan bizonyitom hogy tole kaptam?

Figyelt kérdés
Ugy tudom hogy manapsag ez mar buncselekmeny ha az illeto tudott rola es ugy fertozott meg, valaki tudna tanacsot adni? koszonom.

2013. dec. 25. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Először várd meg a teszt eredményét, addig ne hergeld magad.
2013. dec. 25. 10:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos pozitiv es 4 eve kaphattam,s mivel massal azota gumi nelkul nem fekudtem le, sot az orvos is kb 4 evre tippel, raadasul, en is es a volt baratnom is kulfoldon elunk, o olaszban en meg irorszagban, mit tehetek ilyenkor??? A facebookon megtalaltam, de tudom a szulei cimet romaniaban...
2013. dec. 25. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Így országokon át nem tudom mit lehetne tenni. Az a kérdés mit szeretnél elérni a feljelentéssel? Azt honnan tudod, hogy ő tudott róla akkor?
2013. dec. 25. 11:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszeem inkabb beszelek egy ugyveddel, vagy megolom amiert megfertozott, mert veradasra mentem,s azt mondtak ha minden rendben akkor semmit sem kuldenek, de kuldtek levelet, s az akkori szomszedom mondta, hogy a baratnom eltepte a levelet, amit a voroskereszt kuldott, ha nem tudott volna rola, akkor nem tepi el es tagadja le hogy levelem jott a voroskereszttol,tajekoztatas , hogy beteg vasgyok! A volt szomszedomat is most vettem elo, s igy valotta be hogy akkor ez tortent...En nem fertoznek meg mast szandekosan , ha tudom hogy bajom van, de ez a mocsok, sajnos mas szo nincs ra, igazi roman, aki csak art masoknak...mit akarok elerni? Azt hogy buntetlenul ne ussza meg es masnak ne tudjon artani, ez nem elrg indok???
2013. dec. 26. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!