Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a pakisztáni...

Mi a véleményetek a pakisztáni férfiakról?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, Pesten találkoztam 2 pakisztáni gyerekkel viszont elég jól elvoltunk de valahogy mégis ilyen furi a viselkedése az egyiknek...:/ valaki tapasztalt ebben? olvastam a szokásaikról,olyat is olvastam hogy megölhetnek?!!??

2013. dec. 24. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem fognak megölni (legalábbis eléggé valószínűtlen). De ne kezdj pakisztániakkal, a legalja söpredék az iszlám világon belül, meg lehet nézni, mit tettek a hindu szent helyekkel Pakisztánban, meg úgy általában az ország állapotát. Azt sem teljesen értem, hogy egy atombombát hogyan tudtak összehozni. Azt javaslom, hogy látogass el két hétre Pakisztánba, és ha még utána is vonzónak találod a paki kultúrát, akkor kezdj bármit is velük. Túl nagy a kulturális különbség kettőtök között.
2013. dec. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!