Hogy kaphat egy pakisztáni vízumot az országba?
Figyelt kérdés
Érdekelne a válasz, akkor is, ha diák, vagy nem diák. Fajgyűlölők kíméljenek. Aki tud segítsen. Előre is köszönöm.2013. márc. 1. 10:11
1/5 anonim válasza:
Ha nem diák akkor gondolom munkát kell vállalnia, meg lennie kell állandó lakhelyének. De nem biztos, csak gondolom.
2/5 A kérdező kommentje:
Én hallottam valami meghívó levélről. Az hogy működik, ha én hívnám be őt az országba. Mik lennének a feltételek.
2013. márc. 1. 16:32
3/5 anonim válasza:
Állandó lakcímednek kell lennie, saját jövedelmednek, meg kell adni melyik házban fog lakni itt tartózkodása alatt, ha nem a te neveden van a ház akkor, annak az írásos beleegyezése, akinek a nevén van, illetve a bankszámlád, meg kell mutatnod, hogy vissza tudod küldeni a saját pénzeden, mivel nem kaphat állandó letelepedést, mindezt a bevándorlási hivatal honlapján megtalálod ;)
4/5 A kérdező kommentje:
mi van akkor, ha ő menne vissza a saját pénzén. akkor is meg kell mutatnom a bankszámlámat. és ha csak turistaként jönne az országba, hozzám látogatóba. akkor hogy működik a dolog.
2013. márc. 2. 17:51
5/5 anonim válasza:
ugyanígy működik, az ő pénze nem biztosíték az államnak,nekik a te pénzed a biztosíték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!