Levelezek egy külföldi (ír/sziciliai/pakisztáni) sráccal. Mire figyeljek oda?
Vigyázz velük!
A chat-es oldalokon rengeteg a török,arab(egyiptomi),közel-keleti stb. srác
Nagyon szépen tudnak udvarolni,elolvadsz tőlük.Hiába járnak viszont pl.jó suliba(mérnökök pl.),egészen más világ az övék,++nehéz lerázni őket..
Én is szoktam velük levelezni,de csak óvatosan.Semmi nagyon személyes adatot ne adj ki.(mondjuk ez minden chat-partnerre igaz)
Azt olvastam valahol.h.főleg ezek az arab srácok szeretnének európai feleséget,mert az nekik jobban megéri, mint ha otthon keresnének:S
Egyfajta menekülés ez nekik a jobb világ(Európa)felé.:O
Köszönöm a válaszokat! Természetesen semmilyen olyan adatot nem adok ki. Mesélek Magyaro.-ról, közlekedésről, zenékről, oktatás stb.
Eddig a legszemélyesebb adat az volt, hogy meséltem egy kicsit a barátaimról és a családomról. Remélem ezzel nem tudnak visszaélni.
13:25-ös vagyok
Én egy egyiptomival chatel-ek mostanság,de pont most készülök lerázni..Egy darabig jó elcseverészni veük,de meg kell húzni a határt.
Amúgy ő(az egyiptomi) is mérnöknek tanul,több nyelven beszél,rettentő udvarias+intelligens,tehát alapvetően nem egy kókler...De azért jobb az óvatosság.A vízum-dolog pedig igaz!!!:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!