Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Léteznek vérfarkasok? Véleményt

Léteznek vérfarkasok? Véleményt

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 15:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Istenem! Azért mert valaki hisz valamiben azért már hülyének kell nézni a másikat? Nem hülye! Lehet hogy nincs is az a valami de mért kell olyan gorombán beszélni vele? Én meg mondhatnám hogy mekkora hülye vagy,hogy nem hiszel benne! Fú mekkora barom mindenki aki nem hisz a vámpírban meg a vérfarkasban! Nah ehez mit szólnál? Mert szerintem mindenki az a ki nem hiosz benne!
2010. aug. 9. 11:28
 22/22 anonim válasza:

Vérfarkasok igen is léteznek!

És minden más is létezik vagy létezett amit valahol olvastál minden mítosz és legenda!!!

Különben az emberek miért találtak volna ki ilyesmiket?

És nekem több ember is mondta és írta hogy vérfarkas.

Valaki azt mondta hogy úgy lett vérfarkas hogy csak hitt benne és megtörtént és boldog mert ez volt az áma és nekem is az és hiszek benne hogy meg fog történni vagy találkozok egyel vagy többel.

És valaki azt is írta hogy az egész családja ilyen tesója vérfarkas ő vámpír apja hibrid stb... mondjuk én avámpírokba meg hibridekbe nem nagyon hiszek csak a vérfarkasokban.

Valaki azt mondta hogy ő minden hónapban 5 napra az. De nem tudom hogy mennyire higgyek nekik.

Na jó ezt a valaki azt mondta... befejezem xD...

Szóval léteznek és ha valaki nem hiszi ne higgye de ez az igazság. És fogadja el hogy nincs igaza.

2018. aug. 11. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!