Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Léteznek vérfarkasok? Véleményt

Léteznek vérfarkasok? Véleményt

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 15:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
igen
2009. dec. 26. 01:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Látom itt sok a szkeptikus(...-.-). Én hiszek bennük(nem nézek vérfarkasos filmet). Sok okos ember rögtön azt mondja, hogy ha nem mutatja magát akkor nem is létezik. De az csak nagyon keveseknek jutott eszükbe, hogy direkt nem akarnak mutatkozni. Nem tudom te mit szólnál, ha egyszer farkassá változnál. Megmutatnád magad a világnak és kísérletekkel nyaggatnának, fájdalmat okoznának neked, mert hülye voltál és megmutattad magad a világnak. Mellesleg az igazi "vérfarkasok" nem olyanok mint a filmekben. Ember csak szőrös és hülye pofája van. Eggyáltalán nem. Hanem sima farkasokká alakulnak. Épp ezért nem vesszük őket észre. De erre persze csak kevesen gondolnak és az okos szkeptikusok most majd jól lehülyéznek, hogy sok ilyen filmet nézek. Hát nem...
2010. máj. 8. 10:29
 13/22 A kérdező kommentje:
pont így gondolkodom:)
2010. máj. 9. 22:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen.:) Amúgy nem gondoltam volna hogy valaki így gondolkodik mint én kedves kérdező :D
2010. máj. 24. 11:23
 15/22 anonim válasza:
hát...ha ti ezt mind elhiszitek, tényleg ugyanúgy gondolkodtok: SEHOGY! nem nézel kicsit túl sok vérfarkasos filmet??
2010. júl. 21. 23:01
 16/22 anonim ***** válasza:
egyszer volt a tévében azthiszem a viasat3-on egy olyan sorozat ahol olyan történeteket mutattak be amelyikek igazak és hamisak és a végén árulták el hogy melyik igaz és melyik csak kitalált.. nah igen és volt egy történet amelyikben egy embert börtönbe zártak és telihold volt és kérte hogy a rácsos ablakot takarják le hogy ne süssön be a hold de az őrök hülyének nézték és nem takarták le. másnap pedig megnézték hogy hogy van és a vasajtó tiszta karmolás volt de olyan amit ember nem tud csinálni és az ember azthiszem halottan feküdt ott vagy nemtudom arra már nem emlékszek..ugyhogy nemtudom.. jah és ez a történet igaz volt.. meg még ez nem ide tartozik de egy vámpíros is volt hogy leesett valamelyik emeletről és korházba vitték és valamiért nagyon fogyott az ilyen kórházi zacskós vér és megnézték azt az embert hogy hogy van de már nem feküdt az ágyában és benéztek a fürdőszobájába és vag 100 olyan üres véres zacskó volt ott.. de tényleg rengeteg az egész fürdőszobát szinte betakarta.. és ez is igaz volt. :/
2010. júl. 22. 13:23
 17/22 anonim válasza:

kettővel feljebbi vok

láttam mindkettőt...a kórházas konkrétan úgy volt, hogy látogatta a csákót egy öreg pár nagy sporttáskákkal, és nem engedték be a mosdóba a dokikat, ezért az egyik kért egy fölös vizsgálatot, hogy addig se legyen ott, de visszajött, miközben kinyírta az ápolót, és kiugrott a f@szomtudja hanyadik emeletről, és nem volt hulla

de te télleg meggyőző bizonyítéknak titulálsz egy hülye tv-s műsort??akk még hülyébb vagy, mint gondoltam...túl sok sz@rt nézel a tévében :P

2010. júl. 22. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:

és ki mondta hogy bizonyítéknak tituálom?

csak leirtam mert érdekes és ezért szerintem nincs semi jogod lehülyézni a válaszod (Y) dehát vannak ilyen emberek.. na mindegy és amúgy én se hiszek benne se a vérfarkasokban sem a vámpírokban.. szóval megnyugodhatsz nem vagyok hülye.. csak leirtam.. ennyi

2010. júl. 23. 10:41
 19/22 anonim ***** válasza:
jaah és még annyit hogy ha te is nézted akkor nem csak én nézek túl sok szart a tévében: D
2010. júl. 23. 10:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Na persze,meg a húsvétinyuszi és isten is:D
2010. júl. 27. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!