Hogyan lehetne leszoktatni erről a haveromat?
Nincs internetjük, csak mobilinternet, és hetente 3-4x is rámír facebookon, hogy "Lemegyek, unatkozok."
Nekem nem lenne pofám csak úgy beállítani valakihez, még akkor sem ha a haverom. De ez mindig unatkozik, már írtam is neki, hogy, hogy nem képes feltalálni magát 16 évesen?Ilyenkor az internetre hivatkozott, meg, hogy otthon nem tud mit csinálni 3 nővel.(testvérek,anya) Mondom nem kell ahoz ember, hogy elfoglald, és feltaláld magad. Mindig kitalálok gyorsba valamit, hogy miért nem alkalmas, de volt már olyan is, hogy kitalálta, hogy neki kell valamilyen tanagyag órára, hogy ne bukjon meg, azért jön le.. Ha elutasítanám, akkor tuti megsértődne, de olyan érdekes, hogy én csak úgy nem járkálok hozzájuk. Ha meg le is jön, nem csinál semmit, csak nézi a gépen, hogy mit csinálok, vagy, ha akarna is csinálni valamit, akkor facebookozik, és nézegeti lányok képeit, ami mit ne mondjak nekem csak időpocsékolás, mert addig nem tudok semmit sem csinálni, csak ülök a szobámban..
Nem mondanám barátnak, max haver, volt osztálytárs.. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
1. - Nem én unatkozok, hanem a haverjaim, én letudom magam kötni 17 évesen, ők nem képesek, azt mondják internettel könnyű.
2. - Erről beszélek, igazad van, nekem nem kötelességem a szórakoztatásuk, de ők ezt nem értik meg. Tegnap is kitaláltam, hogy most nem jó mert Anyám ideges.. De a végén azért is átjöttek megnézni a meccset estére, mert lejött egy másik gyerek, és kénytelen voltam elmenni velük, mert nálunk nem tudunk mit csinálni, de a végén azért is kitalálták, hogy most bejönnek hozzánk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!