Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legröhejeseb...

Mi volt az eddigi legröhejesebb baleseted?

Figyelt kérdés
Nekem például úgy kibicsaklott a lábam otthon a papucsban, hogy eltört a lábam. Pedig el sem estem.
2009. nov. 25. 17:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia:) Mivel én vak vagyok (beszélő számítógéppel írok), elég sokminden történt már velem, ami vicces volt.... Egyszer volt egy olyan, hogy mentem a suliba és a botom beakadt egy kerítésbe, keresztbeállt előttem, de mivel én nagy slunggal mentem, ezért hiába fékeztem, átestem a saját botomon XDXDXD. Aztán: volt egy olyan is, hogy mentem hazafelé, véletlen megbotlottam és a talajt fogó bal lábamat a jobb lábammal gáncsoltam el.... Volt olyan is, hogy be akartam menni anyukámhoz a szobába, de nem tudtam, hogy ott van a puff az ajtó mögött (befelé nyílik a szobaajtó), nagy slunggal készültem bemenni, de a puff visszalökte az ajtót, én meg ugye bumm neki, fejjel.... Akkorát koppant, én meg szakadtam a röhögéstől XDXDXDXD Olyan is volt, hogy teregettem, nem tudtam, hogy vizes a fürdőben a járólap, a papucsom megcsúszott és én előrebuktam. reflexből előretettem a kezeimet, hogy megtámasszam magam a fürdőkádban, de a fejemet belevertem a falra erősített kapaszkodóba... Nem fájt, viszont nagyon hangosan kongott, mert króm az anyaga.... Nagyon sok ilyen vicces eset történt még velem, de most nem jut eszembe több:) A barátommal az történt (Ő is vak), hogy a sulinkban Betlehemezés volt és mivel Gyuszim nagyon ügyesen gitározik és szépen énekel, megkérték, hogy gitározzon meg énekeljen. Mentek az udvaron és véletlen rálépett egy jeges részre.... Hanyatt esett, gitárral a kezében.... Ekkor kitört belőle a röhögés és nem tudott énekelni... A tanár is szakadt a nevetéstől, persze felsegítette... Remélem megnevettettelek:) Én nagyon jókat nevettem az előttem válaszolók történetein, felolvassa nekem a gép:)
2010. jan. 22. 19:33
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszi, tetszettek!!!
2010. jan. 22. 22:32
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia, megint én vagyok, a vak lány. Eszembe jutottak még baleseteim, amik röhejesek: az osztálytársam (legjobb barátnőm:)) elkezdett csikizni. Én felpattantam a székről és elkezdtem futni előle. (Ő gyengénlátó) Futottam és paff... Átestem egy széken :))))) Volt olyan is, hogy indultam kifelé az osztályból és véletlen ráléptem az ajtónál lévő szemetes pedáljára, annak felnyílt a teteje, fel is borult én meg átestem rajta.... Volt ám röhögés:)))))) Volt olyan is, hogy megpróbáltam biciklizni. Ment is egy darabig, mondták, hogy merre menjek, de amikor jobbra kellett volna mennem, véletlen balt mondtak én meg balra kanyarodtam, hiszen bíztam abban, aki irányított. Nagy robajjal érkeztem a szemetesek közé XDXDXD Egyenlőre ennyi jutott eszembe:)
2010. jan. 23. 14:13
 24/27 A kérdező kommentje:

Hát, neked sem unalmas az életed! XD

Köszi!

2010. jan. 23. 15:16
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia:) Hát nem unalmas, az biztos XD Nincs mit:)
2010. jan. 23. 17:41
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem velem történt, de az egyik koliban felöntötték mosogatószerrel és vízzel a folyosót, majd nekifutásból csúsztak rajta. Az egyik srác nekivágódott a folyosóvégi ajtónak, ami történetesen az igazgatói iroda ajtaja volt.

Én vertem már be fejem tükörbe, kirakatüvegbe, fürdőszobaszekrénybe, emeletes ágy emeletébe, alacsony ajtó szemöldökfájába. Mind nagyon vicces volt egy kívülállónak.

2010. márc. 18. 14:22
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Még gimi,utolsó évében történt, szünetben. Szaladtam volna ki a folyosóra, de a pulcsim ujja beleakadt a kilincsbe és visszarántotta az ajtót. Mivel szemüveges vagyok, ezért ösztönösen az arcom elé kaptam az ujjamat, hogy el ne törjem. Valahogy olyan szerencsétlenül állt egy ujjam, hogy nekicsapódott az ajtó és eltörtem xD

Szerintem elég abszurd!

2010. márc. 18. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!