Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legröhejeseb...

Mi volt az eddigi legröhejesebb baleseted?

Figyelt kérdés
Nekem például úgy kibicsaklott a lábam otthon a papucsban, hogy eltört a lábam. Pedig el sem estem.
2009. nov. 25. 17:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Irodalom óra, felelés. Nagyon kellett pisilnem de a tanár nem engedett ki. Már 20 perce azon röhögünk hogy nem engedek ki pisilni pedig nagyon kell. Végül megengedte a tanár én meg rohanok ki a teremből. Már ott vagyok a teremnél amikor egy nagy ugrással ki akartam lökni az ajtót. Viszont az be volt csukva de teljesen. (Én meg azt hittem csak be van hajtva) Szóval fogtam nekiugrottam és visszapattantam az ajtóról. Elég érdekes látvány lehetett. Percekig feküdtem a földön és röhögtem az osztállyal amikor valaki megszólalt hogy nem ki akartam menni pisilni? Mondom de. De most figyelmesebb voltam és sikerült, igaz hogy a pulcsim bele akadt a kilincsbe és ahogy mentem visszacsapódott az ajtó és homlokon vágott de ez már nem fájt annyira. Nagyon rossz napom volt. Azóta sokan segítenek kinyitni az ajtót. =)
2009. nov. 29. 17:51
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer a Westendben sétálgattam. Körbenéztem és megláttam valamit egy boltban. Egyenesen elindultam, mire valami szürke köd lepte el a fejemet - gondolom - és nem vettem észre, hogy egy üvegajtó választ el a kiválasztott tárgytól. :) Szóval koppant egyet a fejem... és mindenki rajtam röhögött!
2009. nov. 29. 18:40
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
egyszer télen korán reggel szálltam le a buszról és a földön volt egy nagy pocsolya ami persze be volt fagyva. táskával a hátamon fenékre estem és ott kapálóztam a földön, mert felállni se tudtam, úgy csúsztak a lábaim, aztán vki felsegített:DDD
2009. nov. 29. 19:49
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Éjszaka kómásan felkelek...Elindulok WC-re (öcsém esti kád pancsinál elfelejtette leengedni a vizet) aztán miközben elindultam eltévedtem a házban o.O

járkállok járkálok már rohadt ideges vagyok aztán egyszer csak szabályosan bele estem a vízzel teli kádba><

2009. nov. 29. 21:14
 15/27 anonim ***** válasza:
85%

Itthon nyomattam vmi rém ciki számot arra táncikáltam:d

aztán sikrült ugy elbotlanom a saját lábamban h eltört a kézfejem meg 3ujjam de szilánkosra:D

2009. nov. 29. 21:23
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Suliben rohantam ki az osztályteremből és a pulcsim ujja beleakadt a kilincsbe, az meg jól visszarántott... persze mindenki rajam röhögött :D

Aztán eresztettem magamnak a kádba vizet és lefejeltem a fürdőszobaszekrényt... jó nagy púp lett az eredmény...

Meg a barátnőméknél a fürdőszobában bedobtam a türcsit a szennyeskosárba, felálltam, szemen böktem magamat az ott lógó egyik vállfával mire feljajdultam a szememhez kaptam ezzel a lendülettel meg levertem az ott levő többi vállfát és nagy csörömpöléssel a fejemre estek... barátnőm ijedten rohant be, hogy élek-e még :D

2009. nov. 29. 21:40
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
én suliba mentem reggel eléggé esős idő volt, és csúszott a nyálkás beton én meg siettem az iskolába és egyszercsak hopp..egy jó nagyot spárgáztam, eldőltem jobbra és pontosan bele egy pocsolyába :D :D hát sírtam a röhögéstől xD visszakellett fordulnom átöltözni,lekéstem az elős órát..nem baj :)
2009. nov. 29. 21:46
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Tesi órán bukfenceztem és eltört két ujjam... ennél abszurdabbat el sem tudok képzelni :D
2009. nov. 29. 22:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer labdáztam egy kisfiúval,és ahogy elkaptam a labdát,eltört az ujjam :D Meg egyszer megcsúsztam a szőnyege,és hátra estem,de közbe bele vertem a lábaujjam az ajtófélfába és eltört az egyik lábujjam :D
2009. nov. 29. 23:05
 20/27 anonim válasza:
100%
tel volt es nagyon vatsag jeg volt az utakon...ugye mi a baratnommel okos ember letunkre elindultunk magassarkuban..:Degesz uton estunk ossze vissza,de nem ez a lenyeg...szoval setalunk es nekem belefurodott a sarkam a jegbe es nem vettem eszre es ahogy akartam tovabb lepni visszarantottam magm es akkorat estem h 1 hetig nem tudtam raulni a fenekmrexDmost valamelyik nap meg setalok megint csak bnommel es nyomogatom a telom es tiszta erobol nekimentem az oszlopnak......van meg par ilyen de igy is tul hosszu amit irtam....es bocsi ha kicsit erthetetlneul irtam, csak sietek....:D
2009. nov. 30. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!