Kopogtam egy ajtón,mondták szabad,erre beestem,de rendesen a földre.Megbotlottam a küszöbben.
2009. nov. 25. 17:57
2/27 anonim válasza:
A küszöbökkel én sem vagyok jóba..
Múltkor léptem be az ajtón, átestem a küszöbön, rá akartam támaszkodni arra a lábamra, mire kibicsaklott, aztán a másikra és egyből az is. A vége pedig az lett, hogy jól seggre estem, és lett egy baromi nagy lila folt a popsimon.
Nagyon fájt. De annak örülök, hogy nem látta senki.
2009. nov. 25. 21:03
3/27 anonim válasza:
Vonatra várva vettem az állomáson péksütit. Félrenyeltem és elővettem a teámat, hogy igyak. De azt is sikeresen félrenyeltem, és ott köhécseltem hosszú percekig, körülöttem meg mindenki próbált elfordulni, hogy ne legyen nagyon feltűnő, hogy rajtam röhögnek. :S
2009. nov. 25. 21:36
4/27 anonim válasza:
Tél volt,és jeges utak.Éppen iskolába igyekeztem,amikor a suli bejárata előtt egy hatalmasat estem popsira,de úgy,hogy amikor csúsztam,láttam mind a két lábamat előttem a levegőben.Nemtudom,hogy ki látta,remélem nem sokan...:S Annyit mondok,ha én láttam volna magam,biztos bele-haltam volna a röhögésbe..:D 14/L
2009. nov. 29. 15:02
5/27 anonim válasza:
az iskolában a hintával löktek,mikor előre mentem kiugrottam és tiszta kosz lett a pulcsim(még jó h cipzáros volt)az egész suli röhögött de volt aki gratulált
2009. nov. 29. 15:12
6/27 anonim válasza:
ja és egy nagyot repültem
2009. nov. 29. 15:12
7/27 anonim válasza:
mikor télen ónos eső volt, akkor én az iskolám előtti lépcsőn (úgy kb. 30db lépcső) seggen csúsztam végig, de úgy, hogy a mellette lévő sávot letakarították! (ugye één majd megmutatom, h le lehet ott is menni-felkiáltással...) XD
2009. nov. 29. 15:27
8/27 anonim válasza:
Én a múltkor ki akartam menni a szobámból,és ahogy kinyitottam az ajtót,teljes lendülettel arcon csaptam magam vele :D:D Aztán meg ahogy léptem volna ki,még a kislábujjamat belevertem az ajtó sarkába :D:D
2009. nov. 29. 16:20
9/27 anonim válasza:
sulival mentünk programra és jó nagy volt a tömeg, egy gombostűt sem lehetett volna leejteni. én meg persze beszélgettem meg nem előre néztem, mondván mi történhet a tömegben. hát nem nekirohantam egy olyan derékig érő oszlopnak. nagyon gáz volt.
aztán egyszer lépcősn mentünk föl valahova, ugyanígy nagy tömeg, mondanom se kell olyat estem a lépcsőn. a többiek napokig azon röhögtek, hogy egyik pillanatról a másikra hogy eltűntem.
2009. nov. 29. 16:33
10/27 anonim válasza:
A lépcsőházunkban pont akkor mostak fel, mikor jöttem haza. Léptem, de megcsúsztam és s*ggel csúsztam le a 9 lépcsőfokon. Szerencsére nem látta senki, de után kicsit fájt a fenekem.
A másik, amikor mentem suliba télen és ónos eső esett. Nagyon csúszott minden. Fel léptem a járdára az útról és egy helyben kapartam, mert nem tudtam odébblépni, aztán hanyattestem. Elég nehéz volt nagytáskával felkelni úgy, hogy csúszott minden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!