Ha kiskorúként szeretnék elszökni külföldre egy nagykorúval, azt miképpen tegyem?
:D
Nem kell lebeszélni, mivel ennek szerintem nem áll fenn a veszélye, de kíváncsi lennék a véleményetekre, és a gondolatmenetetekre. :P Ez mégis hogyan kivitelezhető a Kedves Válaszolók szerint? Úgy, hogy a yardok ne eredjenek utánunk, na jó, inkább csak hogy ne találjanak ránk? Hogy megélhessünk? Hogy jó ideig maradhassunk? (Esetleg örökre.) Pár ismerősömmel már belebonyolódtunk egy félig-meddig Rómeó és Júlcsis verzióba is, miszerint "meghalunk", megrendezzük a temetésünket és ezután szökünk el, mert így nem fognak kerestetni a szüleink. Na de innen hogyan tovább? És hogyan szerezzünk pénzt? Gondolkozzatoooook!
Kedves utolsók :D
Először is, ennél jobb a helyzet itthon már nem is lehetne szerintem. Nemcsak olyan családom van, aki törődik, beszélget velem, fantasztikusan nevel engem, de még jól ki is jövünk egymással. (Nem elfogult vagyok, hanem vagyok annyira értelmes, hogy lássam, mi folyik a környezetünkben hozzánk képest, illetve ha 100ból 100 embernek esik le az álla, az jelenthet valamit..)
Kétség sem fér hozzá, hogy jót fogok nevetni rajta, igazság szerint már most is kicsit poén.
A filmre csak annyit, hogy fél éve kapcsoltam be utoljára a tévét. Bár múlt hétvégén megnéztem egy filmet anyukám barátnőivel és a nagynénémmel a moziban.
Egyszerűen gyűlölöm. Az egyik legdurvább kábítószer.
Maradok a könyveknél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!