Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti sem szeretitek a telet?

Ti sem szeretitek a telet?

Figyelt kérdés
Alig várom, hogy végre tavasz legyen vagy nyár, pedig még igencsak a tél elején járunk.
2013. dec. 3. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem szereted?

Ott van a Karácsony és a Szilveszter.

Ha esik a hó lehet szánkózni, hógolyózni, hóembert építeni, síelni, snowboardozni és még sorolhatnám...

Ha nem esik a hó akkor a tél valóban nyalja a valagam mert akkor csak szimplán hideg van és semmit nem lehet csinálni.

2013. dec. 3. 23:19
 2/6 A kérdező kommentje:

""Ott van a Karácsony és a Szilveszter""

Nem azt irtam,hogy a szilvesztert vagy a karácsonyt nem szeretem!

A telet utálom! Nem szeretem a hideg időt sokkal jobb amikor nyáron Vagy (tavasszal) a meleg időben kint lehetünk pólóban és kerékpározhatunk stb...

Mindig is irigyeltem a déli államokat hisszen ott meleg van karácsonykor és szilveszterkor (Brazilia Ausztrália stb...)

2013. dec. 3. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Én sem túlzottam komálom.
2013. dec. 4. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

A karácsony és az elötte lévő 1-2 hét okés, annak úgy a jó a hangulata, azt leszámítva viszont annyira nem szeretem.

Kimozdulni sincs kedvem sok esetben a jó meleg szobából ki a hidegbe... Aztán folyton öltözködés, hóolvadás után minden latyakos, ha bulizni van az ember akkor szétfagy mire hazaér...mondjuk itt pozitívum, hogy utána isteni érzés befeküdni az ágyba és jó vastagon betakarózni :D

De összességében nem szeretem.

2013. dec. 4. 02:45
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Én azért utálom, mert reggel csak 7-kor világosodik de délután 5-kor meg már sötét van.
2013. dec. 4. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát kinek melyik évszak jön be. Én szeretem a telet, a nyarat viszont utálom. Izzadunk mint az állat, aludni sem bírunk, jönnek a bogarak, szárazság van, a nap éget... A tél nagyon hangulatos, mert hideg van, jönnek az ünnepek. Abban egyetértek, hogy nem jó csúszkálni a járdákon, utakon, de ez is azt bizonyítja, hogy ha leesik egy kis hó pár nap (hét) múlva biztos elolvad. Hideg van? Az északi népek mit szóljanak? És még nem is kell messze utazni. Felőlem lehetne Mo. átlaghőmérséklete akár 8-10 fokkal alacsonyabb is. Érdemes megnézni pár (orosz) nagyváros hőmérsékleti diagrammát:

[link]

[link]

[link]

Ezekhez képest a pesti eléggé kellemes:

[link]

2013. dec. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!