Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki lehet rugni egy veszelyezte...

Agica27 kérdése:

Ki lehet rugni egy veszelyeztetett kismamat a munkahelyerol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy ha a munkaltatop mar regen tud a terhessegrol kilehet e rugni a munkavallalot, illetve ha igen milyen indokkal?

2013. dec. 3. 13:02
 1/3 anonim válasza:
én nem ajánlanám... a stressttől lehet hogy rosszul lesz vagy bármi ilyesmi...de te tudod
2013. dec. 3. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Várjál, mintha hoztak volna valami törvényt ezzel kapcsolatban, hogy kik azok akik védettek az ilyesfajta ügyekben! Most telóról írok, nem tudok utána nézni, de van valami jogszabály ha jól tudom!
2013. dec. 3. 13:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves elso koszonom a valaszt, de en vagyok a kismama es olyan erzesem van, hogy a ceg aminel dolgozok arra jatszanna mintha ki akarna rudni. Ezert kedreztem, hogy meg tehetik e.
2013. dec. 4. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!