Veszélyeztetett terhes voltam, feküdtem es most 3 hós a bébi. Az barát, aki ezalatt nem látogatott meg mindenféle elfoglaltságra, depire, fáradtságra hivatkozva és a keresztelőn csak az eseményen volt, az azt követő vacsin nem?
Mondván, hogy nincs pénze ajándékra.
Ő barát? A tettek hangosabban szólnak a szónál?
Nekem is van,szernecsére már csak VOLT ilyen barátnőm vagy mim :( Képzeld a fiam keri anyja lett idővel,de befejeztem vele a kapcsolatot. Meg mondtam neki az én fiamnak nem kell ilyen keri anya,meg nekem sem ilyen a családba.
ÉN KIZÁROK MINDEN ILYEN IDEGESÍTŐ EMBERT AZ ÉLETEMBŐL!!! tEDD TE IS AZT! :)
(írj privit ha akarsz róla beszélni)
Nem lehet, hogy az ilyen "baratnok"is szeretnenek teherbe esni, de mar honapok/evek ota nem sikerul, es emiatt feltekenyek es nem mennek babalatogatoba??? Van akinek ez olyan lelki trauma, hogy valoban nem "tud" elmenni babanezobe, vagy korhazba latogatni ha az adott baratno meg "csak" terhes.
Nem tudom, csak talalgatok, hogy ilyesmi allhat a dolgok hattereben ilyen esetekben.
az utolsó hozzá szolónak igaza is lehet, sok ilyen eset van.
de a pároms zokta mondani, öt nem érdekli milyen gyakran tal´lakoznak beszélnek a lényeg mikor ez megtörténik akkor az pozitív.
pl 600 km-re lakunk a gyerekori barátaitól és 18 éves kora óta nem lakik ott. de most az egyik srác megnösült és meghívta mindegyiköjüket a 4 barát évek óta akkor találkozott elöször megint és nagyon boldogok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!