Lehet ez rágalmazás?
Figyelt kérdés
egyik ismerősömnek elmondtam valamit és ő az interneten közhírré tette.2013. nov. 30. 18:22
1/9 anonim válasza:
mer lenne az? masreszt nm volt musz. elkotyogni neki...
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy a valami mi volt.
3/9 anonim válasza:
a torveny nem tiltja h elmondja, titok tartas se fuzi hozzad, valotlant se allit, hisz te mondtad.
akkor bizony mirol is beszelunk?
4/9 A kérdező kommentje:
miért függ attól, hogy az a valami mi volt?
2013. nov. 30. 20:48
5/9 A kérdező kommentje:
ja és nem voltam beszámítható állapotban amikor mondtam neki...magánéletembe való beleszólás...
2013. nov. 30. 20:50
6/9 A kérdező kommentje:
altatók hatása alatt voltam félig álomban már...nem voltam tudatomnál
2013. nov. 30. 21:31
7/9 anonim válasza:
3as hozzaszolo akkora hulyesegeket beszelsz, mint ide Irak.egyreszt nem beszamithato allapotban mondta el, ez mar eleve egy visszaelesre eselyt ado helyzet. Masreszt csak neki mondta el, abban a hiszemben, hogy ez koztuk marad. Nyilvan nem tette hozza, hogy oke mehet az internetre is. Harmadreszt becsuletsertes megvalosul akkor is, ha az illeto szemelyrol igazat allitanak, de az nem relevans. Pl szexualis szokasaik kiteregetese nagy nyilvanossag elott. Igen ez valoszinu kimeriti a becsuletsertes fogalmat.
8/9 anonim válasza:
ha˜nem volt beszamit6o, honnan tudja, h csak neki mondta! semmi titok tartasi nem koti.
9/9 anonim válasza:
jo nem ertesz a joghoz, haladj tovabb, ne szennyezd az ostobasagoddal az olyan kerdeseket, amikhez lovesed sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!