Vámpírnaplók, miben külömbözik a sorozat és a könyv?
A könyv csöpögősebb, ami tekintve a sorozatot nem semmi:DD
Persze szeretem én őket, csak a könyv már tényleg tömény nekem, csak többszöri próbálkozás után sikerült áthámoznom magam.
A könyv Fells Church városában játszódik. A sorozat pedig Mystic falls-ban. A könyvben Elena Szőke a sorozatban barna
a könyvben a vámpírok nem esznek a sorozatban igen. A könyvben Elena vámpírrá válik a sorozatban pedig Caroline válik vámpírrá. Stefan megöli a könyvben Klaust a sorozatban Elijah ölné meg de meggondolja magát.A könyvben nem részletezi azt h Klausnak kell-e napgyűrűt hordani.A könyvben Stefan 500 éves de a sorozatban "csak" 162.
Jó szórakozást a sorozathoz és a könyvhöz is :)
Teljesen más a könyv és a sorozat is.. a szereplők neve igaz ugyanaz, de néha mást jelölnek.. pl: a könyvben Elena egyik barátnője Meredith, a sorozatban Meredith orvos volt, Isobel a könyvben egy kb Elena korabeli lány, a sorozatban Isobel Elena igazi anyja..
Teljesen mások az események, és maga a történet. A könyv sokkal fantázia dúsabb, nyálasabb, és az első 1,2 de még talán a 3. rész is unalmas..legalábbis szerintem.. de már a 9. könyvet fogom olvasni..:) szóval egy idő után már nagyon jó..:) nekem a 6. könyv volt a kedvencem meg talán a 7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!