A fagyálló általi halál gyors, és fájdalommentes?
Figyelt kérdés
Csak érdekelne, hogy meddig szenvednék, és hogy milyen lehet az íze kb.2009. nov. 20. 16:19
31/39 anonim válasza:
remélem nemtetted meg én csípem az éltetet sok a szenvedés persze de sose add fel :)
32/39 anonim válasza:
remélem tényleg nem tetted meg...nekem is iszonyú fájdalmas betegségem van és nem használ semmi minden percem szenvedés nem tudok beszélni már...csak nagy fájdalmak árán, nem tudok nevetni szóval szerintem örülj annak hogy egészséges vagy és remélem hogy azóta amióta ezt írtad már minden rendben van veled
33/39 anonim válasza:
Én is sokat gondolok az öngyilkosságra,de 1 dolog még motívál ,hogy NE tegyem meg. Az ÉDESAPÁM. Ő remek példa ,h a kurv@ roh@dt sz@rból is ki lehet jönni ,és a város egyik legmenőbb vállalkozója is lehet lenni. Sajnos most megint borzasztó minden, ráadásúl a család is szétesett.Iszonyú hitelválságban vagyunk. Nincsenek barátaim,amikor voltak mindig átb@szt@k, a lányok is. Ezért éljek?! Ha Fater meghal akkor tudom h nekem is mennem kell vele,és menni is fogok!!! Én nem félek a halálól,csak neki nem akarok most rosszat.
34/39 anonim válasza:
Én már 7 éves korom óta gondolkodok, hogy meghaljak 8 évesen ki mentem egy északa a konyhába és elő vettem a kést és magamba akartam szúrni! De nem mertem, mert, ahogy szúrtam magamhoz nagyon fájt! És most azon gondolkodom, mi lenne, ha a fecskendőben lévő levegőt nyomnám magamba?
35/39 anonim válasza:
Nekem is a családi hátterem a pokol egy vad idegenek adnak inkább igazat, mint hogy mellém állnának, mai napig eszembe jutnak azok a szavak, tettek, amit a nagyszüleim tettek és szüleim tettek és mondtak ezért keresem a legjobb: gyilkosságot!
36/39 anonim válasza:
Mindenkinek a saját élete, nem éreztheted más nyomorúságát, még csak fel sem foghatod... A te életed ha véget akarsz vetni megtalálod a módját, nem fog számítani fájdalmas e vagy sem.
37/39 anonim válasza:
ha még mindig élsz, hagyd a fagyállót, mert nem hatékony. olyan cuccot keress, ami elaltat vagy bódultságot okoz. itt konkrétumokat nem szeretnék írni, de olyan kemikáliát keress, ami belsőleg használatos pl. inhaláció útján. a lényeg hogy elvonja az oxigént az agytól és elzsibbadsz, majd leáll a keringés. egy mámorító álomba szenderülsz szóval teljesen fájdalommentes. egyszerűen csak nem ébredsz fel többé.
38/39 anonim válasza:
Én egy 15 éves lány vagyok. Tudom, hogy sokkal később írok neked, mint amikor a kérdésedet feltetted, és azt is, hogy valószínűleg nincsenek olyan tapasztalataim az életről, mint az előttem válaszolóknak, de szeretném, ha ezt elolvasnád! Eddigi életem során már sokszor megpróbáltam öngyilkos lenni, különféle módszerekkel. Sokszor éreztem, hogy most meghalok. Azt, hogy most vége és bevallom, hogy nagyon rossz volt. Mikor rengeteg gyógyszert megettem, és hirtelen, rosszul lettem, hánytam és hasmenésem volt egyszerre, az borzalmas volt. Nem láttam tisztán, szédültem és levegőért kapkodva az életemért küzdöttem. Zuhantam lefelé, a hideg, téli éjszakában, miközben tudtam, hogy otthon azt hiszik, majd jövök. És én mentem is. De előtte, csak egy pillanatig, úgy éreztem meghaltam. Nem tudom, hogy mi volt az érzés, csak egy másodpercnyi sötétségre emlékszem és arra, hogy utána felálltam és egyszerűen hazasétáltam. Hihetetlennek hangzik, de így igaz. Pszichológusok és pszichiáterek is vizsgáltak már, akiknek elmondtam, hogyan próbáltam öngyilkos lenni, és mind azt mondták, nem értik, hogyan éltem túl, egy karcolás nélkül! az összeset. Én sem tudom. Abban viszont biztos vagyok, hogy valahol, valaki rám vár, valaki, akit meg kell mentenem és teljesítenem kell a feladatomat. Nem tudom még, hogy mi az, de biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van, neked is. Találd meg és élj tovább!
39/39 Ijenazelet41 válasza:
Sziasztok!! Én is szeretnék találni vmit ami fájdalom mentes és gyors!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!