Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A fagyálló általi halál...

A fagyálló általi halál gyors, és fájdalommentes?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne, hogy meddig szenvednék, és hogy milyen lehet az íze kb.
2009. nov. 20. 16:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
22%
Ebben a testben elszenvednem?Csak nem?Szintén testi nyomorék vagy?Alakítunk együttest?Én is gyáva vagyok ,hogy megöljem magam.:(
2010. jan. 11. 19:47
 22/39 anonim válasza:
96%
Én is megakarok halni, és mindenki hülyének néz, olyan rossz hogy nem képesek megérteni, átérezni amit én, nyomorék vagyok (nyúlszáj) elég ronda... ráadásul pici sovány is 145 cm és már 21 éves vagyok. Azt meg már nem is nézem hogy a fiúk, hogy néznek rám az utcán vagy suliban inkább elfordítom a fejem, mintha észre se venném őket.Rossz úgy élni hogy tudom hogy egyedül fogom leélni az életem és csak a munkába fogok temetkezni. És ez csak egyre rosszabb :( Ráadásul szerelmes is vagyok de hát fura módon nem érdeklem,bár nem is próbáltammert tudtam volna az eredményt és bnője is van, majd meghasad a szívem, már ott tartok h mindennap sírok, nem bírom megállni hogy ne. Nálam is egy baj van h nem merem megtenni. Remélem nálad minden jóra fordul/fordult.
2010. márc. 1. 15:32
 23/39 anonim válasza:
96%

Sziasztok.

Én is rengetegszer gondoltam már arra hogy öngyilkos leszek, és sokszor tettem már magamban kárt.

De előbb vagy utóbb rájön az ember, hogy az életet nem azok a pillanatok határozzák meg, amikor önsajnálatba merülve, depressziósan ülsz az ágyszélén, és kisírod a lelked. Hanem azok az értékes pillanatok, amikor úgy érzed, tettél valami értékeset, legyen szó bármiről.

Nem szabad elhagynod magad, legyél te csúnyácska, vagy éppen nem a legokosabb a világon, az élet nem arról szól, hogyan kell feladni, és nem azért vagy hogy szenvedj, hanem azért, hogy megtanulj küzdeni a boldogságért.

Anyám egyedül öregedett meg, és nem azért mert nem futottak utána a fiúk, hanem mert ilyen a világ, és mert ilyenek vagyunk mi emberek.

És sajnos azt tapasztalom, magamon kívül, hogy ebben a természettől elidegenedett társadalomban annyira kevés az emberek önbizalma, és emiatt olyan nagyon lebecsülik az élet értékét.

Ha nincsenek céljaid, nincs ami éltessen.

Az igazi nagy célok, és azok megtalálása teszi értékessé az életet, és az tesz boldoggá amikor eléred a célt, és rádöbbensz:- nem is az a fontos, hogy most itt vagy, hanem hogy eddig eljutottál.

Legyen szó, akár milyen csekélységről, vagy akár milyen nagy dologról, a lényeg nem a cél, hanem az addig megtett út.

És ha te ember vagy, és neki állsz bízni magadban, akkor hidd el, akármit elérhetsz.

Azért pedig, mert kitűnsz a társadalomból, még nem vagy elveszett. Csak egy különleges ember, aki más, és másként is gondolkozik mint a többiek. És én, pont az ilyen különc embereket becsülöm nagyra, és rajtam kívül még rengetegen vannak, akik elmondhatják:

- igen, én a komoly kapcsolatomat, és az életet, egy értelmes kedves megértő emberrel tervezem.

- igen, nekem nem csak az számít mit viselsz, hanem hogy mit hoztál magaddal.

-és igen, nekem te nem használatra kellesz, hanem hogy teljessé váljon az életünk

Bármi problémád legyen és bármi is bántson, soha ne az legyen az első reakció, hogy feladod, hanem, hogy neki veselkedsz és megoldod a gondjaid.

Nem mondom, hogy könnyű, és azt sem hogy egyik pillanatról a másikra minden megoldódik vagy megoldható.

De ha meg sem próbálod, akkor tényleg előbb vagy utóbb teszel valamit amit nem kéne.

Egy dolgot mindenképp megtehetsz. Adhatsz magadnak, valamit ami csak a tiéd, egy esélyt, hogy bizonyíts.

Na nem írok többet, mert nem akarok unalmassá válni:)

szóval, lényeg a lényeg, ne féljetek a kudarctól, mert az a legnagyobb bukás, ha nem adsz magadnak esélyt, és egyszer se féljetek az életben hibákat elkövetni, mert senki sem tökéletes:D

Egy gondolattal zárnék:

,,Az életben nem az az igazi harcos, aki soha nem veszít,

hanem az, aki mindannyiszor feláll a földről"

2010. márc. 5. 15:09
 24/39 anonim válasza:
94%
sziasztok! kedves kérdező,nekem is jutott már eszembe,hogy nem akarok tovább élni, pedig még 20éves sem vagyok...a családi hátterem nem a legjobb...apám elég sokat iszik, és folyton szid...szülinapomon közölte,hogy dögöljek meg...nem tudom, te miért nem akarsz tovább élni,de kitartás...ha nehéz akkor is! gondolj arra, hogy vannak akiknek fontos vagy...
2010. jún. 26. 12:01
 25/39 anonim ***** válasza:

15:32-est miért pontoztátok le? biztosan sok diszkriminációt kellett elszenvednie, és a beszólogatások borzasztóak tudnak lenni. tudjátok, ebben az országban az a szokás, hogy a földön fekvőbe rúgnak bele, aki nem tehet a sorsáról

épp valamelyik nap láttam egy ajak és szájpadhasadásos lányt, aki szépen öltözködött, ápolt frizurája volt, és láthatóan nem foglalkozott azzal, hogy egy sötétrózsaszín csík volt az orra és az ajka között. szerintem munkából ment haza, tehát munkát is lehet találni, ha mosolyog, ápolt kinézetű.

15:32-es: mosolyogj mindig, hogy az emberek azt vegyék észre, nézd meg, milyen ruhák előnyösek az alakodra, hidd el, az emberek gyakran elfelejtik, hogy nem a legjobb fizikai paraméterekkel bíró embertársukkal van dolguk, hajlamosak arra, hogy aki vagy valójában, azt szeressék. márpedig nyilván szereted magad valamennyire, ha mondjuk pl kijártad az iskolát, ezért tanultál, hiszen a helyesírásod jó. ha ápolt a kinézeted, ha kihúzod magad, akkor bizalomgerjesztőbb vagy. ne félj az emberekkel szóba állni, szeretnek magukról mesélni. légy jó hallgató. viszont amit Istentől kaptál, az életet, nincs jogod felülbírálni, hogy eldobd magadtól. gondoltál arra, hogy azért engedte meg ezt a kis tökéletlenséget, hogy formáljon általa? azaz te formáld magad. egy egészséges önbecsüléssel rendelkező egyéniséggé

2010. jún. 27. 05:33
 26/39 anonim válasza:
Rég volt itt,hozzászóló,de ha még élsz,én is pont a halálon gondolkodtam,csak az a baj hogy én élni akarok,de elég fájdalmas betegségem van,és lelkileg már nem igazán bírom,nem asználnak a fájdalomcsillapítók sem,legszivesebben én is meghalnék,de nem merem megtenni.Biztos sok okod lehet,hogy ilyenen gondolkodol,de ha egészséges örülj neki és élj!!!Bárcsak én is az lennék,és 29 éves vagyok én is.
2011. jan. 30. 19:02
 27/39 anonim válasza:

Ez nem rossz ötlet. Én még nem próbáltam, de lehet nem is fogom, ugyan meg akarok halni, de lassan és fájdalom mentesen, hogy senki ne sejtse, hogy én öltem meg magam.

Erre keresek választ. De ha nem találok rá választ, akkor ki próbálom ezt.

2011. febr. 14. 20:31
 28/39 anonim válasza:
84%
Igen írjátok hogy valakinek fontos vagy, de én nem úgy érzem és minden egyes nap, óra, perc, másodperc tovább ösztönöz engem hogy meghaljak, és ennek az oka hogy senki sem szeret, még a családom sem nekik egy hüly..e ember vagyok akit könnű kinevetni, nekem még a tekintetek is sértőek, én is sokat gondolok hogy meghalok, de ami fontos a "társaimnak" hogy engem már ütött el teher gépjármű úgy hogy szétszakadt a fejem és nem éreztem semmit sem, lehetséges hogy ez a megfelelő, de most belefullok vagy megmérgezem magamat mert szerintem ez sokkal elviselhetőbb mint egy zombi élni a világban, és aki ugy gondolja hogy tele vagyok anyagi javval nagyon téved: nincs házam, se munkám, nincs holnapom sem!
2011. júl. 18. 19:02
 29/39 anonim ***** válasza:
74%
Ne csináljátok már! Én eldöntöttem, hogy ha már valóban akkora lesz a baj, akkor mindent megcsinálok, amit most nem merek, mert félek a holnaptól, a következményektöl. Ha úgy tartja kedvem egu szatyor ruhával kistoppolom magam egy másik országba, elbulizom egu éjszaka alatt a fizetésem, szexorgiákon veszek részt, minden embernek az arcába mondom a véleményem. Megveszek mindent, amit gyerekkoromban nem kaptam meg. Beteg állatokért tüntetek, rászorulóknak segítek a házukat rendbetenni, a vesémet adom egy idegennek, veszélyes helyzetekböl mentek ki másokat(ha már úgyis el akarom dobni az életem,legalább ne hiába legyen és ne menekülés legyen).
2011. júl. 18. 20:02
 30/39 anonim válasza:
7%
Igen, világgá mindig me7cc, ne hogy bárki is megölje magát - csak az adott élethelyzet tűn7 kilátástalannak, a világ amuiben élünk nagy, és teli van le7őséggel!!!!!!! Télleg ne bántsa magát senki!
2011. aug. 21. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!