A fagyálló általi halál gyors, és fájdalommentes?
Sziasztok.
Én is rengetegszer gondoltam már arra hogy öngyilkos leszek, és sokszor tettem már magamban kárt.
De előbb vagy utóbb rájön az ember, hogy az életet nem azok a pillanatok határozzák meg, amikor önsajnálatba merülve, depressziósan ülsz az ágyszélén, és kisírod a lelked. Hanem azok az értékes pillanatok, amikor úgy érzed, tettél valami értékeset, legyen szó bármiről.
Nem szabad elhagynod magad, legyél te csúnyácska, vagy éppen nem a legokosabb a világon, az élet nem arról szól, hogyan kell feladni, és nem azért vagy hogy szenvedj, hanem azért, hogy megtanulj küzdeni a boldogságért.
Anyám egyedül öregedett meg, és nem azért mert nem futottak utána a fiúk, hanem mert ilyen a világ, és mert ilyenek vagyunk mi emberek.
És sajnos azt tapasztalom, magamon kívül, hogy ebben a természettől elidegenedett társadalomban annyira kevés az emberek önbizalma, és emiatt olyan nagyon lebecsülik az élet értékét.
Ha nincsenek céljaid, nincs ami éltessen.
Az igazi nagy célok, és azok megtalálása teszi értékessé az életet, és az tesz boldoggá amikor eléred a célt, és rádöbbensz:- nem is az a fontos, hogy most itt vagy, hanem hogy eddig eljutottál.
Legyen szó, akár milyen csekélységről, vagy akár milyen nagy dologról, a lényeg nem a cél, hanem az addig megtett út.
És ha te ember vagy, és neki állsz bízni magadban, akkor hidd el, akármit elérhetsz.
Azért pedig, mert kitűnsz a társadalomból, még nem vagy elveszett. Csak egy különleges ember, aki más, és másként is gondolkozik mint a többiek. És én, pont az ilyen különc embereket becsülöm nagyra, és rajtam kívül még rengetegen vannak, akik elmondhatják:
- igen, én a komoly kapcsolatomat, és az életet, egy értelmes kedves megértő emberrel tervezem.
- igen, nekem nem csak az számít mit viselsz, hanem hogy mit hoztál magaddal.
-és igen, nekem te nem használatra kellesz, hanem hogy teljessé váljon az életünk
Bármi problémád legyen és bármi is bántson, soha ne az legyen az első reakció, hogy feladod, hanem, hogy neki veselkedsz és megoldod a gondjaid.
Nem mondom, hogy könnyű, és azt sem hogy egyik pillanatról a másikra minden megoldódik vagy megoldható.
De ha meg sem próbálod, akkor tényleg előbb vagy utóbb teszel valamit amit nem kéne.
Egy dolgot mindenképp megtehetsz. Adhatsz magadnak, valamit ami csak a tiéd, egy esélyt, hogy bizonyíts.
Na nem írok többet, mert nem akarok unalmassá válni:)
szóval, lényeg a lényeg, ne féljetek a kudarctól, mert az a legnagyobb bukás, ha nem adsz magadnak esélyt, és egyszer se féljetek az életben hibákat elkövetni, mert senki sem tökéletes:D
Egy gondolattal zárnék:
,,Az életben nem az az igazi harcos, aki soha nem veszít,
hanem az, aki mindannyiszor feláll a földről"
15:32-est miért pontoztátok le? biztosan sok diszkriminációt kellett elszenvednie, és a beszólogatások borzasztóak tudnak lenni. tudjátok, ebben az országban az a szokás, hogy a földön fekvőbe rúgnak bele, aki nem tehet a sorsáról
épp valamelyik nap láttam egy ajak és szájpadhasadásos lányt, aki szépen öltözködött, ápolt frizurája volt, és láthatóan nem foglalkozott azzal, hogy egy sötétrózsaszín csík volt az orra és az ajka között. szerintem munkából ment haza, tehát munkát is lehet találni, ha mosolyog, ápolt kinézetű.
15:32-es: mosolyogj mindig, hogy az emberek azt vegyék észre, nézd meg, milyen ruhák előnyösek az alakodra, hidd el, az emberek gyakran elfelejtik, hogy nem a legjobb fizikai paraméterekkel bíró embertársukkal van dolguk, hajlamosak arra, hogy aki vagy valójában, azt szeressék. márpedig nyilván szereted magad valamennyire, ha mondjuk pl kijártad az iskolát, ezért tanultál, hiszen a helyesírásod jó. ha ápolt a kinézeted, ha kihúzod magad, akkor bizalomgerjesztőbb vagy. ne félj az emberekkel szóba állni, szeretnek magukról mesélni. légy jó hallgató. viszont amit Istentől kaptál, az életet, nincs jogod felülbírálni, hogy eldobd magadtól. gondoltál arra, hogy azért engedte meg ezt a kis tökéletlenséget, hogy formáljon általa? azaz te formáld magad. egy egészséges önbecsüléssel rendelkező egyéniséggé
Ez nem rossz ötlet. Én még nem próbáltam, de lehet nem is fogom, ugyan meg akarok halni, de lassan és fájdalom mentesen, hogy senki ne sejtse, hogy én öltem meg magam.
Erre keresek választ. De ha nem találok rá választ, akkor ki próbálom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!