Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A fagyálló általi halál...

A fagyálló általi halál gyors, és fájdalommentes?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne, hogy meddig szenvednék, és hogy milyen lehet az íze kb.
2009. nov. 20. 16:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
6%
Manapság már meghalni is menő?
2009. nov. 20. 17:09
 12/39 A kérdező kommentje:
Minek jössz ide, ha egy rohadt hozzászólást nem tudsz megírni szánakozás nélkül?
2009. nov. 20. 18:37
 13/39 anonim ***** válasza:
52%

A természetesen halálon kívül szinte mindegyik fájdalommal jár, és ez így van jól.

Azért találtak meg, mert még nem szabad menned. Valamit még meg kell tenned a Földön, miért akarsz menni? Mi ér annyit, hogy az életed eldobd érte?

2009. nov. 20. 22:06
 14/39 anonim ***** válasza:
51%
nem a leggyorsabb, de mindenképpen fájdalommentes egy pszichológussal elbeszélgetned.
2009. nov. 21. 00:22
 15/39 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem, hogy az nem jött be, már többször sem.
2009. nov. 21. 09:35
 16/39 anonim ***** válasza:
88%

utolsó vagyok, köszönöm, hogy reagáltál a hozzászólásomhoz. tényleg nagyon jólesett. elképesztő tapasztalni, hogy milyen elkeseredettek a mai fiatalok. most éppen keresed, ki vagy, hol a helyed,gondolom én, hogy szeretnél munkát találni, pénzt keresni, a saját életedet élni, hogy a saját tapasztalataidból tanulj. na már most képzeld el, hogy elsős korodban a tanító néni nem egy hét alatt tanított meg nektek ki tudja hány betűt, hanem több hónap alatt. biztos nem is emléxel arra, hogy micsoda örömet okozott az, hogy tudsz olvasni. én sem emléxem, a saját gyerekeim ragyogó arcán látom, talán ilyen voltam én is. most épp olyan élethelyzetben vagy, hogy (hidd el, csak) látszólag nem találsz megoldást, vagy azt gondolod, nem tudsz kikecmeregni. egyszerűen tanuld a tananyagot, majd iskola után tényleg ráérsz gondokat csinálni magadnak. tudom, tudálékos vagyok most, de az az igazság, hogy utólag nem bánom, hogy tanultam, amikor tanköteles voltam, mert mára már sokkal több gondom bajom van, mint korábban, de jó képességeket, illemtudást, harcolni tudást szereztem akkor, amikor épp az volt a dolgom. nem tudom értesz-e?

hidd el, egyszerűen tedd azt, ami most a dolgod, később hálás leszel, hogy nem dobtad el magadtól ami a tiéd. az életedet. belőled egy van. helyetted nem éli más az életedet, és senki nem is segít, csak te magad.

már az, hogy megvártad, mit írunk, mutatja, hogy dehogy akarsz meghalni, pláne, hogy még reagáltál is ránk. látod, hogy figyelünk rád?

írj

2009. nov. 21. 13:14
 17/39 anonim ***** válasza:
21%
Én meg csak röviden tömören azt mondom: hülye az akinek az öngyilkossághoz bátorsága van, mert ahhoz nem is kicsi kell, de máshoz nincs bátorsága, vagy csak nem akarja fel használni..
2009. nov. 21. 13:16
 18/39 A kérdező kommentje:

13:14

Köszönöm, hogy belátsz az írás mögé is. Az a baj, hogy nem tudok úgy élni, hogy csak a holnapra gondolok, amikor egyszerűen tudom, hogy egy év múlva sem lesz jobb. Minek így élni? A világon több millió ember él még ugyan olyan életet mint én, jó nekik, hogy élvezik, de képtelen vagyok rá, így, hogy egyszerűen tudom, hogy minden egyes cselekedetemmel csak a telepakolt asztal abroszát húzom magammal. Igazad van, tényleg nem fogom megpróbálni még egyszer, mert tudom, hogy még ahhoz is szerencsétlen vagyok, hogy megöljem magamat, szal még a saját életem felett sincsen döntési lehetőségem. Hirtelen felindulásból írtam ki ezt a kérdést, de egyáltalán nem hiszem, hogy tudok változtatni a holnapon. Talán egy nap a sors majd kiír engem ebből a történetből, de lehet, hogy még több évtizedet kell ebben a testben elszenvednem.

Még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál.

2009. nov. 21. 15:32
 19/39 anonim ***** válasza:

13:14 vagyok

mizújs veled?

2009. dec. 20. 12:16
 20/39 anonim válasza:
100%
Miért kell rögtön lehülyézni és megbélyegezni azt aki öngyílkosságra adja a fejét? soha nem lehet tudni hogy mi áll a dolog hátterében. kicsit több emberséget...
2009. dec. 20. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!