Szerintetek tudok egész este tanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 13 vagyok és lány ugye 8.-os. Ma derült ki, hogy holnap Töri és Biosz témazárót írunk. Most ugye nem nagyon lehet rossz jegyem ezért mindenképpen legalább egy négyesre meg kell tanulnom, úgy, hogy alig tudok valamit.. Szerintetek fent tudok maradni este, és úgy meg tudom tanulni? Már kb. 5 pohár erős fekete teát megittam, 1 pohár kávét, meg egy kis édességet. Nektek is volt már ilyen?2013. nov. 18. 00:52
1/5 anonim válasza:
igen, de ne koffeinezd magad, egyél inkább almát. :)
2/5 anonim válasza:
Hát ha fent is maradsz, a kérdés, fáradtan, hogy fogod tudni visszaadni... Tanulj meg amennyit tudsz, de 5 órát minimum aludj.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) A törit magyjából tudom, és úgyis csak 6. órában írjuk, reggel nem tesizek szóval akkor is van időm tanulni, biosz meg könnyű most csak kb. 2-3 oldalt kell magolni. Csak töriből kell 6-7 oldalt kívülről belmagolni, szóval eszem egy almát és 4-ig sztem még tanulok. Ha mindkettőből legalább meglessz a négyes meghívlak titeket a bulimba:DDDD
2013. nov. 18. 03:18
4/5 Egy ork válasza:
Idézem töritanáromat:
Nem magolni kell, hanem megérteni.
(3-as voltam általánosban töriből, gimibe hirtelen 5-ös)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!