Nemrég, egy hónapja vágdosom az ereimet. Mivel tudom eltakarni?
Figyelt kérdés
már próbáltam befáslizni és azt mondtam, hogy lehorzsoltam és azért kötöttem be. a karkötők nem nagyon takarnak. mivel rejtsem el?2013. nov. 17. 19:15
1/7 anonim válasza:
Mi a pi..ának kell az ereidet vagdalni, ha utána meg szégyelled azt, hogy ha valaki meglátja? o.O
Egyébként elárulnád, hogy mi élvezetet találsz benne, vagy csak csak most ez a divat a sok hülye tini közt?
3/7 anonim válasza:
Azért kell eltakarni, mert ez is hozzátartozik a mókához. Tudod, ő titokban szenved.
4/7 anonim válasza:
"Tudod, ő titokban szenved"
Hát de a jó mindenit, mindenki szenved, erről szól az élet! Sz.r az egész, de ha házi véradóvá válik is, azzal ugyan mi oldódik meg? Elkap valami olyan fertőzést ami közvetlen a véráramba kerülve, hosszú lappangási idő alatt szépen kialakít valami nemkívánt betegséget! Semmi értelmét nem látom az ilyesfajta önkinyilatkoztatásnak! Ha gond van, akkor beszélni kell valakivel aki segít azt megoldani, ennyi!
5/7 anonim válasza:
Hosszú ujjú póló, pulcsi, csuklószorító.
7/7 Bffszasza válasza:
Csuklo szorito,en is azt hordom,es nem latszanak a heggek c:...aki meg nem tudjs hogy miert vagott belle a vagdosasba az inkabb tartas a szajat ,mert lehett hogy valami nagyobb baj al a hatterben.ha a combod vagdossod az sem jobb,mert nem tudc fellhuzni egy rövidgatyat sem,bàr en is vagdostam mar ott,de a hegg nem tudom hogy,de befort,szoval nem leehett mar lattni.minden esetre az allkar a legjobb megoldas ,mert könyenn el lehhet takarni szerintem.c: ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!