Mibe írjak naplót és hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
Nem olyan kislányosra gondolok higy szuvescke meg ilyesmik hanem kicsit felnőttesebre de nem tudom hogy kezdjem el.2013. nov. 14. 15:30
1/8 anonim válasza:
egy kapcsos füzet menő lenne, már Arany is abba írkált:D
másrészről meg mit írnál bele? mit tesz felnőttesebb naplót írni?
2/8 II.Dartheon válasza:
Nos.. én egyszer csak fogtam egy ceruzát, meg egy füzetet, leírtam a mai dátumot, és nekiálltam kb így:
2013.05.05 Ma elmentem ide oda, besélzem ezzel azzal, amúgy meg tökre kiborultam a suliban mert a hülye.... stb stb :D
És innen már jön magtól, már nem is kell cím.. nálam,pl tegnap is volt h beugrott egy fontos gondolat, azt leírtam, és hozzá a magyarázatot is, h később megértsem mit akartam azzal :)
3/8 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm 1. mondjuk hogy ne olyat hogy rajzolj szivecskét vagy ilyesmi
2013. nov. 14. 15:58
4/8 anonim válasza:
azt értettem elsőre is, hogy mit ne, de mit igen?:D konkrétan:D
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom :D
2013. nov. 14. 16:10
6/8 anonim válasza:
ahaaaaaa:D
és miért akarsz amúgy naplót írni?:)
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom XD
2013. nov. 14. 17:14
8/8 anonim válasza:
azthiszem átérzem a helyzet komolyságát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!