Canterbury?

Figyelt kérdés
hanyadik században épült a canterbury katedrális?

2013. nov. 10. 15:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De akklr megsem kerested... elvegre ez a wikipedia elso bekezdeseben van...
2013. nov. 12. 19:45
 12/22 A kérdező kommentje:
De én itt feltettem egy kérdést , erre te nem válaszoltál, pedig tudtad rá a választ , én nem azért tettem fel ezt a kérdést hogy én téged hallgassalak ahogy elmondod saját véleményedet , mivel rohadtul nem érdekel , én csak egy nyamvadt választ kértem . Mivel tudod ennek az oldalnak az a lényege hogy valaki feltesz egy kérdést , valaki meg válaszol.
2013. nov. 12. 19:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Az az oldal lenyege, hogy a kerdesekre valaszoljunk, de nem az, hogy masok segget kinyaljuk

Ha siman valaszolna mindenki minden kerdesre, akkor olyan kerdesekkel bsznank el az eletu ket, mint "hany ora van?"

a kltekedessel csak szeretnenk leszoktatni az embereket arrol, hogy gondolkodas nelkul minden szart megkerdeznek...gondolkodas..onallosag... tudod, ezek kulonboztetnek meg a haziallatoktol...

ha azt kerdezted vllna meg, hogy milyen epitoanyagbol vagy hany ev alatt vagy hany ember segitsegevel epult fel a katedralis.. akklr oke, de igy elvesztegettel a valaszra egy egesz napot ahelyett, hogy beirod a googleba es a legelso talalatra rakattintasz es ki van irva magyar szoveggel...ennel jobban nem tud az internet kiszolgalni..

2013. nov. 12. 20:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Egy rohadt kérdőívet kellett kitöltenem , több mint 25 oldalas , és ezen a kérdésen kívül még volt vagy 100 , de ez téged mit érdekel? csak gondoltam megmagyarázom neked h miért nem keresgéltem alaposabban , de miért is magyarázkodok egy ilyen embernek mint te. na mind1 , szóval gondoltam kiírom hátha valaki egyéb komment nélkül leírja a kérdésemre a választ .
2013. nov. 12. 20:46
 15/22 anonim ***** válasza:
a kérdőívnek nem az a lényege, hogy Te mit tudsz?:D
2013. nov. 12. 20:51
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem ,képzeld , az volt a lényege hogy kitöltsünk mindent , bocs már h nem jegyeztem meg mindent azokról a helyekről ahol voltunk. De kezd elegem lenni ebből a beszélgetésből. Ilyen emberekkel kínzás társalogni.
2013. nov. 13. 19:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Hat.... Te kezdted:D
2013. nov. 13. 19:19
 18/22 A kérdező kommentje:
Te válaszoltál erre a kérdésre , ergo te kezdted :)
2013. nov. 14. 20:28
 19/22 anonim ***** válasza:
De az én apukám erősebb!!:D
2013. nov. 14. 21:56
 20/22 A kérdező kommentje:
És most ez hogy jött ide?
2013. nov. 17. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!