Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Canterbury és santana bútorlap...

Canterbury és santana bútorlap színkódja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem egy szekrénysort, 2 színből áll össze, canterbury+santana-ból. Ehhez szeretnék csináltatni egy hozzá passzoló íróasztalt is, ebből a 2 színből.

Az asztalosnak, akivel csináltatnám, nincs ilyen nevű bútorlapja. Azt mondta, próbál utánanézni a név alapján egy színkódnak, de érdeklődjek én is valahol, ha tudok.

Esetleg valakinek tippje, hogy hol tudnék ennek utánajárni?

2012. nov. 21. 19:56
 1/2 anonim válasza:

santana: D 2195 PR

canterbury: F 573, vagy 573FS24

2012. nov. 24. 00:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, ezeket én is megtaláltam, ezek szerint többféle szín van ezekből a bútorlapokból.

Ilyen szekrényt vettem:

[link]

Ha beírom neten, hogy Canterbury vagy Santana, ad is ki ilyen színű bútorokat, de ha már egy bútorlapos üzlet honlapján nézem, mindenhol ezek a színek vannak, amiket te is írtál. :( Tanácstalan vagyok. Érdeklődjek a nagykereskedéseknél?

2012. nov. 24. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!