Bútorlap vágás nőként, Ikeás bútorba. Hogyan?
sima polctartó jó lesz
ahol van lapszabászat ott kiválasztod milyen bútorlap legyen és meg mondod a méreteket aztán levágják.
mivel polc lesz ezért csak az egyik oldalát kell majd élzárni.
az élzárás ugyan olyan legyen mint ami a bútoron van.
a vastagság is stimmeljen valamit az anyag is.
ha a bútor nem ABS el van zárva hanem sima vasalós élfóliával akkor olyat tegyél rá.
Köszönöm hogy válaszoltál!
De ezt nem értem:
"az élzárás ugyan olyan legyen mint ami a bútoron van.
a vastagság is stimmeljen valamit az anyag is.
ha a bútor nem ABS el van zárva hanem sima vasalós élfóliával akkor olyat tegyél rá."
1. Honnan tudom hogy milyen élzárás van a bútoron? Az anyagát sem tudom hogy milyen, csak egy sima világos színű polc, olyan mintha fából lenne...(Max hátha van nekik választék és rámutatok hogy ilyesmi)
Igen, elég, és minden barkácsboltban valamint nagy barkácsáruházban van lapszabás.
Az élvédőt kérd rá, ha akarod, de az ő véleményüket is kikérheted.
Ó értem már. Hát akkor azt mindenképpen kérni fogok.
Köszönöm szépen a segítséget!
jól tudod így van.
az ABS-t gépel vagy kézi módszerrel palmatexel lehet felvinni az élfólia pedig tartalmazza az olvadó ragasztót amit a vasaló talpa melegít fel mikor rá vasalod.
hogy te minta darab nélkül miről ismernéd fel a felvitt ABS-t vagy az élfóliát nem tudom.
jó lenne ha lenne egy rossz darabod abból mert akkor csak egy vasalót kellene hozzá érintened és ha megolvad akkor ABS ha meg nem akkor élfólia de így hogy egyiket sem ismered és minta darab sincs így nem tudom hogy miről is ismerhetnéd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!