Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Bútorlap vágás nőként, Ikeás...

Bútorlap vágás nőként, Ikeás bútorba. Hogyan?

Figyelt kérdés
Vettem egy szekrényt, de rájöttem hogy kellenének bele még polcok. Ki vannak előre fúrva a lyukak ahová a polc tartó csavarokat kellene rakni, ezzel nincs gond. De olyanok azok a csavarok hogy az egyik csúcsa belemegy a bútor oldalába, a másikra ránehezedik a polc, a harmadikba meg belecsúszik a polc, mert a polc (amit adtak hozzá) ki van fúrva. Na most, érdemes kifúratni azt amit veszek és vacakolni ilyen különös "polc tartó csavarokkal" vagy elég egy olyan ami belemegy a bútor oldalába, és a kis kiálló részre ránehezedik a polc?
2012. júl. 22. 22:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

De ez csak abban számít hogy külsőleg milyen? Mármint szépségre, vagy van valami funkciója is hogy milyen?

Mert a szekrény belsejében lesz, csak addig látom amíg kiveszem-beteszem a ruhákat.

2012. júl. 22. 23:34
 12/13 dirtboy ***** válasza:
ez csak az igényesség miatt kell ha neked úgy is jó hogy kicsit eltér akkor persze mehet,az én szakmám asztalos és nekünk az ilyen nem megengedett azért mondom hogy egyforma legyen.
2012. júl. 22. 23:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát pont ezért KÜLÖN szolgáltatás, hogy kérsz-e rá.

Polcot fel lehet rakni falikarra a falra, tartóra is, ott azért látszik az éle.

De azt a szakibácsi nem tudhatja, hova lesz, mint lesz, ezt Neked kell eldönteni. Én az ár alapján döntenék erről. Ha sokkal drágább, akkor kell a fenének élvédés.:)

2012. júl. 23. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!