Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben az esetben?...

Mit tegyek ebben az esetben? Kicsit fara helyzet.

Figyelt kérdés

Jövőhéten jön hozzánk az unokatestvérem, aki fogyatékos.

Nem egy szellemi zseni, de fizikálisan rendben van, inkább az a baj, hogy hiába 18 éves olyan alapvető dolgot nem tus, hogy kitörli a fenekét, vagy például megszállottan undorodik megfogni a kukacát.

Nos blamába vagyok, vagyunk, mert ha fürdésre kerül a sor,nem tudjuk, hogy a nejem, vagy Én mosdassuk le.

Zaklatásnak számít e a dolog, ha a kényes résznél kell mosdatni?

Ő tudja, mi történik Vele, de a későbbiekben nem szeretnénk vissza hallani, hogy a keresztapu vagy a keresztanyu megfogta a kukimat.

Szóval necces.

2009. nov. 16. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia! Szerintem az a legjobb megoldás, ha a szüleit megkérdezitek, hogy hogyan kell fürdetni, mit szeret jobban, ha nő vagy férfi segít neki. Nyugodtan kérjetek tanácsot ebben az esetben!
2009. nov. 16. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
muszáj megkérdezni a hozzátartozókat, plusz szerezzetek be egy hosszú nyelű cuccot, amivel lehet mosdatni.. jó persze nem egy felmosórongy, de tudjátok van amivel szokták az emberkék mondjuk a hátukat mosni.. érted..és komolyan.. kézzel hozzá tudnál nyúlni ott?:S nekem nem menne..
2009. nov. 16. 18:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Amíg kicsi volt ez nem volt gond, de most ... szóval igen gáz.

Tudom, hogy az unokatesóm, de akkor is.

Mindeképp találunk megoldást, köszi a tippeket.

De alighanem van ilyen kézre húzható frottír kesztyű is, gondolom az is megteszi.

De mindenképp nézek olyan hátmosót.

2009. nov. 16. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
próbáld fürdetőszivaccsal.akkor nem kell kézzel hozzá nyúlnod.de a fürdetőkesztyű is jó
2009. nov. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!