Szerintetek mennyit változtak a Kuroko no Basketes fiúk, mióta már nem a Teikoba járnak?
Figyelt kérdés
Ugye ôk egy csapatot alkottak, és a kinézetükben, viselkedésükben is másabbak voltak. Saját véleményem szerint Kuroko talán még annyit se beszélhetett mint most :D Akashit még csak képen láttam, illetve az OVA-ba és a leírásokba de viseledésileg még mindig nem lehet tudni milyen ô. Csupán annyit tudok róla hogy azóta a képessège felèledt és sárga lett az egyik szeme:D Midorima nem volt azthiszem ennyire makacs, bár biztos ott is kabala mániás volt :"D Murasakibarát nem tudom elképzelni. Akkor is lusta volt, és édessèg mániás:D Kise is kicsit változott szerintem minimális mértékben^^ Aki ledöbbentett az AOMINE OWO. Kinézetre és viselkedésre szerintem nagyon megváltozott. Mosolygós volt, és nem annyira durva^^ most viszont szerintem durva, és huncut vigyora van D: Momoival se viselkedik kedvesen mondjuk érthetô hisz nem jàrnak, de csak lány Momoi D:2013. nov. 6. 17:46
1/1 Vix válasza:
Szerintem viszonylag sokat változtak.Például Midorima már a csapatra támaszkodik és nem próbál meg mindent egyedül csinálni,de Kisere is igaz. Aomine meg szerintem vissza fog térni a régi önmagához majd. De Kise mondja is Momoinak hogy miután játszottak a Seirinnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!