Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gyógyult már meg valaki...

Gyógyult már meg valaki gerincsérvből?

Figyelt kérdés
Nekem nem enyhintésre, hanem végleges megoldásra van szükségem. 25éves vagyok és hobbi szinten testedzéssel foglalkozom (az életemhez nőt), de most sajnos abba kell hagynom. Eléggé le vagyok most törve, mert én imádom a mozgást és szeretem a kihívásokat. (A 4es és az 5-ös porckorongba található). Nagyon kilátástalan vagyok. Szeretném mi hamarabb a gyógyulást és bármit meg tennék érte.

2013. okt. 25. 21:51
 1/3 anonim válasza:

Én a saját példámat tudom neked elmondani.

Nekem 4 éve volt gerincsérvem. Én elmentem egy csontkovácshoz az helyre tette az elmozdult csigolyát közben jártam a reumatológiára gyógytornára amiből 25-öt vettem fel, és amikor a kezelés lejárt, a tornát még folytattam otthon még vagy 2-3 hónapig. Körülbelül a 2. hónap környékén múlt el a zsibbadás a lábamból.

Azóta tünet mentes vagyok.

Itt Orosházán tudok jó csontkovácsot ajánlani (nem tudom te merre laksz) mert ahhoz hogy a sérv gyógyulni tudjon helyre kell rakni a csigolyát. Anélkül csak ideiglenes javulás és visszatérő tünetek várhatók.

Remélem segítettem, gyógyulást kívánok!

2013. okt. 27. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Én nekem is megfordult a fejeben a csontkovács, de tartok tőlük.... félek hogy ki szakítja vagy valami maratandó sérülést okoz. Most járok terápiákra (gyógytorna, masszás, gyógyúszás). Ülő munkát végzek, így most készülök ékpárnát és deréktámaszt venni. A közeljövőben szeretnék be szerezni 1 denevérpadot is. Természetesen itthon is végzek mckenzie gyakorlatokat.
2013. nov. 3. 18:36
 3/3 anonim válasza:
Ne haragudj,hogy egy linket küldök,de éppen most írtam egy betegnek,aki nem talál gyógymódot.Az ottani válaszom azt hiszem neked is kielégítő lesz.Neki három opciót (linkkel együtt)ajánlottam,amiket magam is próbáltam.A csontkovácsokat,meg a hasonló ellenőrizhetetlen mágusokat,gyógyítókat felejtsd el.Minden amit ott leírtam tapasztalati.Továbbá,én sem vagyok hülye,hogy olyanokra bízzam magam,illetve a gerincemet,akik számomra leellenőrizhetetlen gyógymódot alkalmaznak. http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas.. Remélem neked is tudtam segíteni. :)
2013. nov. 4. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!