Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valaki gyógyult már ki a...

Valaki gyógyult már ki a refluxból? Mennyi idő kell?

Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenkinek más idő kell hogy elmúljon, mint ahogy a tünetek is mások. Nekem a mellkasom szúrogat néha éles égő fájdalom nyilal bele. És 2éve rossz a torkom rekedt vagyok és kikezdte a sav. Sok gyógyszert szedtem már, jelenleg nolpaza 2x20at 2hónapja de csak kicsit lett jobb. Mivel nekem eddig csak pszichés betegségeim voltak, lehet ezis idegi alapon van. 20éves lány vagyok,pesti. Ha esetleg tudtok valami megoldást, megköszönném.

2013. okt. 24. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt. Nálam a stressz hozta ki és a gyomorideg. Hónapokra tönkretette a gyomromat, nem tudtam enni rendesen, reggel rosszul voltam, állandóan émelyegtem és fájt a gyomrom étkezés után. ( vagy szinte mindig) Sokat böfögtem, ami rettentő zavaró volt és nekem is marta a sav állandóan a torkomat. Jó pár orvosnál jártam és nekem is ilyen Nolpaza nevű, erős savcsökkentőket írtak fel. Nem sokat használtak.. Aztán egyik ismerősöm mondta, hogy próbáljam ki a Salvus vizet. Minden reggel 1 dl étkezés előtt 1órával. Nekem teljesen rendbe hozta a gyomromat! Csak ajánlani tudom. Kb másfél-2 hónapig csináltam ezt a kúrát, de hatásos volt.:)
2013. okt. 24. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia, hogy vagy

nekem is stressz alapú, ebben 100% biztos vagyok, és most megint kijött már 3 hónapja mindenféle diétát csinálok

vannak eredményeim de nem tökéletes, főleg amikor elvesztem az önuralmam

de elhatároztam magam, hogy ki fogok gyógyulni 100%ig ha törik ha szakad, de még nem tudom teljesen, hogyan

2018. márc. 1. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!