Miért nem gyógyult még meg a fülem?
Figyelt kérdés
Néhány éve (1-2 éve) eléggé megfáztam, és középfülgyulladásom, heveny mandulagyulladásom, és hörgőgyulladásom lett. Kellett szednem antibiotikumot, és valamilyen más gyógyszert,és így részben meggyógyultam.Viszont a középfülgyulladásból kigyógyulva, külsőfülgyulladásom lett.Azt olvastam ez hamar elmúlik, de nekem valahogy nem akar elmúlni.Mitől lehet?2010. ápr. 10. 17:14
1/13 A kérdező kommentje:
Mivel ez idő alatt sokszor volt váladék a fülemben, folyton tisztítottam,és most is mert a legkisebb mennyiségű váladék is zavar.Nem egyszer ki is dörzsöltem a fülpiszkálóval a bőrt a fülemben.
2010. ápr. 10. 17:16
2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy le kell majd vágni.
3/13 A kérdező kommentje:
17:17-es ez nem a humor kategória.
2010. ápr. 10. 17:24
4/13 anonim válasza:
Az előttem lévőnek valami baja van az agyával...ha nem gyógyulsz meg,akkor egy idő után ki fogják szúrni a füledet.nem hiszem hogy kellemes érzés lesz :/
5/13 A kérdező kommentje:
Hogyan kerülhetem ezt el?
2010. ápr. 10. 17:25
7/13 anonim válasza:
"A külső hallójárat-gyulladás kezelésére lokális antibiotikum és szteroid tartalmú fülcseppeket lehet használni. Az ekcémás fülgyulladás lokális gyulladáscsökkentő szerekkel és fertőtlenítő oldatokkal gyógyítható. Ezek elrendelése természetesen mindig szakorvos feladata."
8/13 anonim válasza:
De előtte"A külső hallójáratba került idegentesteket el kell távolítani. Ez minden esetben fül-orr-gégész feladata. A fülzsír eltávolítható a hallójárat átöblítésével, és szívó segítségével is. Ez nem fájdalmas, inkább kellemetlen. Az átöblítést követően enyhe szédülés jelentkezhet, mivel a hideg víz áramlásával ingerli a belső fülben elhelyezkedő egyensúlyszerveket, és ez okozhatja az átmeneti kellemetlen tüneteket. Ennek elkerülése érdekében a legtöbb helyen langyos vízzel végzik az átöblítést."
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy le fog magától száradni az egész és egyszerűen csak leesik! Történt már ilyen! Ez előfordul néha.
10/13 anonim válasza:
te 52%-os hülye,hagyjad már békén,és ne beszélj baromságokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!