Mert azt hiszik, hogy ezzel a módszerel fogyhatnak.
pedig igazából nem :D
Persze kamuzok mi, aha...
Sokan hiszik azt, hogy a hashajtózással fogyni lehet.
Pedig a szervezetet sem lehet ezzel a módszerrel átverni!
Normál esetben a bevitt tápanyagok nagy része a vastagbélben választódik ki.
Rendszeres hashajtó használata esetén a szervezet ezt úgy reagálja le (mivel muszáj tápanyaghoz jutnia), hogy elkezdi hamarabb felszívni a szükséges tápanyagot.
Így már a vékonybélben elkezdődik a tápanyagok kiválasztása.
Valóban, azt aláírom, hogy a bevitt ételnek nem a 100%-a fog felszívódni a szervezetben.
De körülbelül ugyan azt a hatást éri el vele az ember, mintha kevesebbet evet volna.
Csak annyi különbséggel, hogy feleslegesen kínozza magát azzal, hogy folyton ki kell menni a wc-re!
Hát ezért a cinizmus, és a nevető arc!
És ezt nem én találtam ki, ezt orvosi szaklapban közölték le, ahol anorexiások és bulimiásokkal foglalkoztak!
pl: Én ebből a szaklapból tudtam meg, hogy az ilyen "betegek" miért eszik meg a hajukat.
Mert az nem bomlik le a gyomorban.
És a rendszeres fogyasztás eredménye, hogy szépen eltelíti a gyomrot és ott marad, így telt érzetet fog kelteni megszüntetve az éhség utáni kínt. Jah és halált okoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!