Mit gondoltok arról, hogy már szinte teljesen ki vagyunk szolgáltatva tárgyaknak, hulyeségeknek?
Figyelt kérdés
Az alatt arra gondolok, hogy pl. már mindent számítógépek meg egyéb masinák irányítanak, az ember meg csak lustul és kozben tonkreteszi saját magát és a kornyezetét...
Mert annyira fontos a milliónyi luxusautó meg luxushotel, meg robotok, meg ez meg az.. Régebben az emberek minden sz@rság nélkul tudtak élni, és még a kajába sem raktak muanyagot! Egyébként az is nagyon idegesíto tud lenni, hogy általában egy étkezés után tobb dolog van a szemetesben, mint a gyomromban, már mindent muanyagba csomagolnak... Mit gondoltok errol, nem kéne valamit csinálni, vagy hagyjuk magunkat sodorni az árral és mindenki elkényeztetett piperkoc lesz?
2009. nov. 12. 13:23
1/2 anonim válasza:
azt nem tudom, mit lehetne csinálni. régen laktam olyan helyen, ahová nem volt bevezetve az áram, és a víz se. de most ha egy órára elzárják a vizet, vagy ne adj isten az áramot, akkor óriási para van. se net, se tv, se rádió, és megáll az élet. :) nevetséges, hogy mennyi dologtól függünk, mint a drogosok. szerintem el vagyunk átkozva.
2/2 anonim válasza:
Jahh végül is régen se volt sem víz se csatorna úgy is jó volt meg járványok... meg nem is volt környezetszennyezés. :D ihatnánk a fekáliás kútvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!