Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítenél egy picit? Csak a...

Segítenél egy picit? Csak a véleményedre vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

Nem tudom mi legyek. 18 éves vagyok, továbbtanulás előtt állok. Egyetlen 3asom lesz töriből - félévkor - legalábbis szerintem. A többi 4-5ös lesz. (remélem:P)

Ötletet tudnál adni? Ami nagyon érdekel:a gitárok:D, a kemény zene, a hörgés. Rosszul vagyok bekötve: szeretem a temetőt, a sötét dolgokat. A gótot, a teliholdat, fekete macskákat, a péntek 13.át, a 666, és 777-es számot. Imádok gitározni, de nem mennék el gitártanárnak, mert nem szeretem az iskolát. Zeneiskolába 8 évig jártam, de tanár tényleg nem lennék.

2009. nov. 11. 17:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
Tessék, 18éves vagy, nincsenek terveid meg semmi, szeretet a sötét helyeket meg szellemek meg babonák meg minden hülyeséget. Én meg alig bírok 16évesen 2-eseket összehozni, pedig nekem tényleg lennének terveim. Igazságtalan az élet, bár ez nem meglepő...
2009. nov. 14. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Sztem légy vmi a temetőbe :d

Nah jó vicc volt, de nem tudom, én sem tudtam MOSt,mert júniusban érettségiztem. Talán valami zeneművészeti fősuli? a lényeg hogy legyenek többletpontjaid: nyelvvizsga, vmi hátrányos helyzet, nah meg persze a jó érettségi :).Én nem mentem fősulira, jelenleg 1éves OKJ-s képzésen vagyok. Mert még most sem tudom, hogy mit szeretnék majd valójában csinálni :(

18/L

2009. nov. 14. 15:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Csillag születik-ben a helyed...
2009. nov. 14. 16:05
 14/18 A kérdező kommentje:

húú, muszáj továbbtanulnom.

ha zenemúvészetire megyek, csak tanár lehetek? Meg "múvész"? (akik persze nem élnek meg a keresetükből?

- bocsi, de nincs hosszú ü betúm:D

2009. nov. 14. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:
tenyesszel fekete macskakat : )) komolyan igy nagyon nehez tippet adni. esetleg kerj valami ismerosoktol, akik jobban ismernek. tul keves dolgot irtal le.
2009. nov. 14. 16:48
 16/18 A kérdező kommentje:
hmm. jó, csak ők olyanokat mondanak, hogy kettéáll a fülem. szokás szerint visszakérdezek nekik: "mi? hülye vagy?"
2009. nov. 14. 17:23
 17/18 thedani ***** válasza:

Legyél szakács, az jó munka. Este gitározol otthon, és a felvételeket meg másnap hallgathatod főzés közben. És így a meg akarom változtatni az embereket dolog is bejön, meghízlalhatod őket. Sőt ha kínai étteremben leszel szakács akkor még fekete macskával is dolgozhatsz :)

Menny valami gasztronómiai főiskolára, sőt ha jó a nyelvérzéked akkor kimehetsz valami francia főiskolába is.

2009. nov. 14. 18:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Király ember vagy! Tolod rendesen! Add má ide magadat! Menjél temetkezési vállalkozónak az állat munka, bár a környezetvédelem veri.
2010. jan. 25. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!