Segítenél egy picit? Csak a véleményedre vagyok kíváncsi.
Nem tudom mi legyek. 18 éves vagyok, továbbtanulás előtt állok. Egyetlen 3asom lesz töriből - félévkor - legalábbis szerintem. A többi 4-5ös lesz. (remélem:P)
Ötletet tudnál adni? Ami nagyon érdekel:a gitárok:D, a kemény zene, a hörgés. Rosszul vagyok bekötve: szeretem a temetőt, a sötét dolgokat. A gótot, a teliholdat, fekete macskákat, a péntek 13.át, a 666, és 777-es számot. Imádok gitározni, de nem mennék el gitártanárnak, mert nem szeretem az iskolát. Zeneiskolába 8 évig jártam, de tanár tényleg nem lennék.
Sztem légy vmi a temetőbe :d
Nah jó vicc volt, de nem tudom, én sem tudtam MOSt,mert júniusban érettségiztem. Talán valami zeneművészeti fősuli? a lényeg hogy legyenek többletpontjaid: nyelvvizsga, vmi hátrányos helyzet, nah meg persze a jó érettségi :).Én nem mentem fősulira, jelenleg 1éves OKJ-s képzésen vagyok. Mert még most sem tudom, hogy mit szeretnék majd valójában csinálni :(
18/L
húú, muszáj továbbtanulnom.
ha zenemúvészetire megyek, csak tanár lehetek? Meg "múvész"? (akik persze nem élnek meg a keresetükből?
- bocsi, de nincs hosszú ü betúm:D
Legyél szakács, az jó munka. Este gitározol otthon, és a felvételeket meg másnap hallgathatod főzés közben. És így a meg akarom változtatni az embereket dolog is bejön, meghízlalhatod őket. Sőt ha kínai étteremben leszel szakács akkor még fekete macskával is dolgozhatsz :)
Menny valami gasztronómiai főiskolára, sőt ha jó a nyelvérzéked akkor kimehetsz valami francia főiskolába is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!