Kíváncsi lennék a véleményedre?!
Havonta 6 nap az igazán semmi.Legalábbis a számodra,mert neki mindenképp jó dolog ha közösségbe lehet.Biztos szokatlan lesz neked a fiad nélkül,de ez nem lerázás!Addig pihensz,elvégzed a tennivalókat stb.
Szerintem mindenképpen jó döntés lesz ez.
Ja és sok sikert a kistesóhoz :)
Én állami bölcsibe írattam 2 évesemet, miközben már dolgoztunk a kistesón, és otthon voltam. Szüksége volt a társaságra és a szakértő felnőttekre :) Kevés voltam neki, lehet lepontozni, de nem vagyok óvónő, sem dada, ők csak a gyerekekkel foglalkoznak, nem kell menni teregetni,s tb...
A gyerkőc nagyon élvezte, sosem sírt, buli volt az egész, nem kellemetlen kényszer.
Szóval havi 6 nap nem sok, és ne legyen lelkifurdalásod miatta, nincs rá okod!!!
Szerintem se legyen lelkiismeret furdalásod, a 6 nap nem sok, jól fogja érezni magát.
Sógornőm 1 évesen beadta a gyereket. Reggel 7-től délután 3-4-ig. :(
A gyerek most lesz 3 éves. Nem beszél, nem szobatiszta és nincs is rá hajlandósága. Állami bölcsi, 2-3 felügyelőre voltak 20-an. Sajnos neki nem használt. Mondjuk szerintem otthon sem úgy foglalkoztak a gyerekkel, ahogy kellett volna, de mindegy.
Sok sikert a kistesóhoz!
Mi egy olyan bölcsi/oviba járunk, ahol vannak különbözö oglalkozások, és mi csak a foglalkozásokra jártuk/járunk. 2 évesen leztem vele az angolt, kb 2,5 évesen a nagymozgás tornát. Hamarosan kezdi az ovit. Életem legjobb döntései voltak ezek a foglalkozások az úszással együt. Nagyon ügyes fiú lett!
A bölcsi részen nem hagytam, nem éreztem szükségesnek. Lehet, hogy az oviba szoktatáshoz jo lett volna.
A hely amiről írtam teljesen családias ,annyira hogy max 4-5 gyermek lesz pont azért hogy ügyesedjenek :)
Jó a koszt amit lehet a kertből főznek ,hátha rákapna jobban az evésre a kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!