Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítenél egy picit? Csak a...

Segítenél egy picit? Csak a véleményedre vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

Nem tudom mi legyek. 18 éves vagyok, továbbtanulás előtt állok. Egyetlen 3asom lesz töriből - félévkor - legalábbis szerintem. A többi 4-5ös lesz. (remélem:P)

Ötletet tudnál adni? Ami nagyon érdekel:a gitárok:D, a kemény zene, a hörgés. Rosszul vagyok bekötve: szeretem a temetőt, a sötét dolgokat. A gótot, a teliholdat, fekete macskákat, a péntek 13.át, a 666, és 777-es számot. Imádok gitározni, de nem mennék el gitártanárnak, mert nem szeretem az iskolát. Zeneiskolába 8 évig jártam, de tanár tényleg nem lennék.

2009. nov. 11. 17:25
1 2
 1/18 anonim válasza:
A gitározáson kívül még érdekel valami?
2009. nov. 11. 17:29
 2/18 A kérdező kommentje:

szerintem sokan most elküldenek a ...-ba.

Különben légyszi ne írjatok olyan munkákat, miknek semmi értelme. Tényleg tanácsra van szükségem.

Na, leírtam, mi érdekel. Akkor leírom, mi nem: egészségügy - nem bírom az egészségügyet -, utálom a Tv-t, a médiát, nem is nézek tv-t, nem mennék el számítástechnikára, költségvetésre, idegenforgalomra, ügyvédnek, idegenforgalomba...

A kör szükül, az időm meg fogy:S

2009. nov. 11. 17:34
 3/18 A kérdező kommentje:
az egészséges életmód. állandóan papolok a rossz kajáról a barátaimnak. nem eszek sütit, édességet, kenyeret, tésztát, meg mindent, ami szerintem rossz. állandóan meg akarnám változtatni a másik szokásait
2009. nov. 11. 17:35
 4/18 A kérdező kommentje:
de hát a dietetikus manapság nem él meg. minden fenn van a neten. én meg nem azért tanultam egész idáig, hogy úgy járjak, mint a tanárok: pénzem ne legyen:S
2009. nov. 11. 17:39
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
Egy lakatlan szigetre kellene költöznöd és napfénnyel táplálkozni, bálnák között uszkálni és azon gondokozni, mivel lehetne megcélozni az Ig Nobel-dijat.
2009. nov. 11. 17:47
 6/18 anonim ***** válasza:

Legyél sírásó...

Na jó komolyra fordítva. Lövésem sincs mi lenne neked jó amit szívesen csinálnál.

2009. nov. 11. 17:50
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél muvész...:) Mondjuk ha értesz a zenéhez akkor zenész.. Nem muszáj feltétlenul pl. egy irodában kuksolnod vagy egy gyárban gurizned..
2009. nov. 11. 18:12
 8/18 A kérdező kommentje:
légyszi, komolyan, ti vagytok az utolsó reményeim
2009. nov. 12. 17:54
 9/18 anonim ***** válasza:

Miert nem halasztasz egy evet? Kimehetnel kulfodre, vagy maradhatnal otthon, jogsi, nyelvvizsga, ha meg nincs, meglehetne. Kozben ragyurnal a gitarra, meg amit kedvelsz. Csinalhatnal vmi okj-s tanfolyamot, dolgozhatnal melette. Aztan remelhetoleg az egy ev leteltevel jobban tudnad, h mi az amit csinalni szeretnel.

Inkabb halassz, mint kezdj el vmi olyat tanulni, amihez se tehetseged, se erdeklodesed, se kedved nincs...

2009. nov. 14. 13:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Irány Desperado! :)
2009. nov. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!