Segítenél egy picit? Csak a véleményedre vagyok kíváncsi.
Nem tudom mi legyek. 18 éves vagyok, továbbtanulás előtt állok. Egyetlen 3asom lesz töriből - félévkor - legalábbis szerintem. A többi 4-5ös lesz. (remélem:P)
Ötletet tudnál adni? Ami nagyon érdekel:a gitárok:D, a kemény zene, a hörgés. Rosszul vagyok bekötve: szeretem a temetőt, a sötét dolgokat. A gótot, a teliholdat, fekete macskákat, a péntek 13.át, a 666, és 777-es számot. Imádok gitározni, de nem mennék el gitártanárnak, mert nem szeretem az iskolát. Zeneiskolába 8 évig jártam, de tanár tényleg nem lennék.
szerintem sokan most elküldenek a ...-ba.
Különben légyszi ne írjatok olyan munkákat, miknek semmi értelme. Tényleg tanácsra van szükségem.
Na, leírtam, mi érdekel. Akkor leírom, mi nem: egészségügy - nem bírom az egészségügyet -, utálom a Tv-t, a médiát, nem is nézek tv-t, nem mennék el számítástechnikára, költségvetésre, idegenforgalomra, ügyvédnek, idegenforgalomba...
A kör szükül, az időm meg fogy:S
Legyél sírásó...
Na jó komolyra fordítva. Lövésem sincs mi lenne neked jó amit szívesen csinálnál.
Miert nem halasztasz egy evet? Kimehetnel kulfodre, vagy maradhatnal otthon, jogsi, nyelvvizsga, ha meg nincs, meglehetne. Kozben ragyurnal a gitarra, meg amit kedvelsz. Csinalhatnal vmi okj-s tanfolyamot, dolgozhatnal melette. Aztan remelhetoleg az egy ev leteltevel jobban tudnad, h mi az amit csinalni szeretnel.
Inkabb halassz, mint kezdj el vmi olyat tanulni, amihez se tehetseged, se erdeklodesed, se kedved nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!